Oči su mi more jadransko

Yumeets pokrenuo crowdfunding kampanju za aplikaciju koja donosi ljubav

Nastala iz istinske potrebe za pronalaskom ljubavi, mobilna aplikacija Yumeets omogućava pojedincima podrijetlom iz neke od zemalja bivše Jugoslavije upoznavanje partnera s kojim dijele jezik, kulturu, običaje i uspomene na dom.
Gospodarstvo / Promo | 21. 06. 2022. u 13:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pronaći srodnu dušu uvijek je izazov, a, ukoliko se nalazite na drugom kraju svijeta od svog doma, taj izazov se čini još i većim. Nastala iz istinske potrebe za pronalaskom ljubavi, mobilna aplikacija Yumeets omogućava pojedincima podrijetlom iz neke od zemalja bivše Jugoslavije upoznavanje partnera s kojim dijele jezik, kulturu, običaje i uspomene na dom. Želite doprinijeti širenju ovih ljubavnih priča? Yumeets crowdfunding kampanja je prava prilika za to!

Oni su tim mladih iz Bosne i Hercegovine na čijem je čelu Minela Mešukić-Omerović. Nakon nekoliko mjeseci rada, kreativnih brainstorming-a, pripreme materijala i snimanja najavnog video spota, njihova crowdfunding kampanja je konačno live i spremna za vašu podršku! Bilo da želite kroz perkove iskoristiti sve pogodnosti mobilne aplikacije ili samo donirati određeni iznos u znak podrške, učinite to već danas na linku i doprinesite realizaciji ciljeva tima mladih developer-a.

Prikupljeni novac oni će iskoristiti za unaprjeđenje aplikacije, ali i dodavanje potpuno nove funkcionalnosti – ova aplikacija će postati platforma za upoznavanje prijatelja i omogućit će pojedincima u dijaspori pronalazak osobe s kojom će uživati u ispijanju šalice kave i dijeljenju izazova svakodnevnog života.

Crowdfunding već odavno nije nepoznat u svijetu startup poduzeća, a predstavlja sve popularniji način financiranja realizacije poslovnih i društvenih ideja. Ovom kampanjom Minela i njezin tim žele postojećim i novih korisnicima omogućiti nezaboravno iskustvo i olakšati im pronalazak ljubavi i društva. Ne zaboravite da i vi možete doprinijeti tomu već danas! Sve detalje o kampanji i načinu donacije možete pronaći ovdje.

Ova kampanja je realizirana u okviru projekta CROWN koji implementira INTERA Tehnološki Park. Projekt je sufinanciran sredstvima EFRR i IPA II fondova Europske unije.

Kopirati
Drag cursor here to close