Salon ljepote 'Irina'

Revolucionarna njega lica: Dermalogica dolazi u Hercegovinu

“Ako želite pokazati ljubav i brigu prema svojem licu, onda birate Dermalogicu.”
Gospodarstvo / Promo | 12. 12. 2019. u 22:20 Sponzorirani članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Probala sam mnoštvo proizvoda jer oduvijek držim do svoje kože, ali Dermalogica je apsolutno broj 1", riječi su to lijepe Irine Vrankić koja je u Hercegovinu donijela nešto potpuno novo što je osvojilo žene diljem svijeta.

Make up stručnjakinja, kozmetičarka & terapeutkinja Irina odlučila je Hercegovkama ponuditi savršenu njegu kože koja se krije pod velikim imenom "Dermalogica" čiju kvalitetu i uspješnost tretmana potvrđuju brojni profesionalci za njegu kože.

Osnovna vizija Dermologice je jednostavna, kratka i jasna – zdravlje vaše kože njegovane proizvodima bez štetnih i umjetnih sastojaka.

Oduvijek sam u životu težila perfekciji i kvaliteti, a svoj sam put pronašla u kozmetici u koju dugi niz godina ulažem trud, vrijeme i ono osnovno – ljubav.

Kada čovjek radi ono što istinski voli, uspjeh je zagarantiran.

A ja zaista mogu reći da uživam u svome poslu te svaki tretman odradim sa stopostotnom voljom, energijom i koncentracijom što potvrđuje zadovoljstvo mojih klijenata. Upravo njihovo zadovoljstvo moja je najveća motivacija za daljnji trud, rad i napredak.

Obožavam učiti i  ulagati u sebe i svoje znanje, stoga sam odlučila krenuti u smjeru Anti Age tretmana, usporavanja procesa starenja, problematike lica i njege kože.

Kad sam započela istraživanje tog područja, svi su putevi vodili ka Dermalogici.

To je brand koji nije tek tako lako dobiti jer Dermalogica ima specifična i stroga pravila i svoj sustav školovanja. Kao brand koji se razvija već skoro 50 godina to je sasvim jasno.

"Bezvremenska ljepota lica i čiste blistave kože naša je zajednička misija."

Edukacije za Dermalogicu su jako sadržajne i opsežne, a profesorica Martina Borko koja je svim srcem u ovom poslu, dala je svoj maksimum da mi na kvalitetan način prenese svoje znanje i jako sam joj zahvalna na tome.

 Osim uvodnog teoretskog dijela, odradila sam i praktični dio, odnosno tretman koji me posebno oduševio, a zove se Pro Skin 60.

Pro Skin 60 – Dermalogica tretman

Pro Skin 60 nije uobičajeno čišćenje lica već tretman s terapeutskim djelovanjem na vašu kožu. Taj se učinak postiže masažom i pomno odabranim preparatima prema vašem tipu kože.

Dermlaogica radi dvostruko čišćenje koje je prijeko potrebno prije njege kože kako na početku, tako i na kraju dana.

Face Mapping – personalizirana njega kože

Osim Pro Skin 60 tretmana i dvostrukog čišćenja Dermalogica je patentirala proces koji se zove Face Mapping za koji su specijalizirani ovlašteni stručnjaci Dermalogice.

Foto: PR / Dermalogica dolazi u Hercegovinu

Face Mapping metoda omogućava kompletnu analizu kože kroz 6 zona.

Riječ je o analizi koja je personalizirana i specifična za svakog klijenta što ju čini posebnom i drugačijom.

Face Mapping je zapravo procjena stanja kože, odnosno svakog dijela lica i prema toj iscrpnoj i detaljnoj procjeni određuje se tretman koji će se na nekom klijentu primijeniti.

A nakon samo jednog Pro Skin 60 tretmana primijetit ćete da je vaša koža hidratizirana, svježa, nahranjena i čista kao nikada do sada.

Terapeutski dio masaže lica stvara osjećaj opuštenosti lica, vrata i cijelog tijela što će vam pružiti nevjerojatan osjećaj relaksacije i uživanja.

U svakom Dermalogica centru, s našim klijentima odrađujemo konzultacije i individualan pristup, a nakon učinjenog face mappinga, klijent dobije kartice sa svim procjenama kože od strane Dermalogica stručnjaka prema kojima se vodi daljnja evidencija i sam proces njege.

Također našim klijentima nudimo proizvode i za kućnu upotrebu te dnevne beauty rutine zajedno sa informacijama za korištenje zbog čega nam se zadovoljni klijenti neprestano vraćaju.

Dolaskom na Institut Dermalogica u Zagrebu, sa zadovoljstvom mogu reći da su sva moja očekivanja vezana uz ovu vrstu istraživanja potpuno ispunjena.

Dermalogica stoji iza svojih studenata i na prvo mjesto u tom odnosu stavlja znanje i kvaltieta usluge.

To su vrijednosti koje su skladu samnom i mojim radom, jer sa znanjem dolazi i kvalitetna usluga na najvećem mogućem nivou.

Sada točno znam zašto je Dermalogica broj 1 za njegu lica, a najvažniju ulogu u toj uspješnici imaju najbolji educirani stručnjaci i terapeuti za njegu lica na svijetu.

Foto: PR / Revolucionarna njega lica: Dermalogica dolazi u Hercegovinu

“Ako želite pokazati ljubav i brigu prema svojem licu, onda birate Dermalogicu.”

Foto: PR / Revolucionarna njega lica: Dermalogica dolazi u Hercegovinu

Sa Dermalogica tretmanima lica krećemo već u utorak, 17.12.2019. u salonu ljepote „Irina“, na adresi: KraljaTomislava odvojak 1 br.11,88260 Čitluk

Možete nas kontaktirati na društvenim mrežama Instagram i Facebook.

Kopirati
Drag cursor here to close