Analitički alat

Prijavite se na besplatne obuke iz informatičke pismenosti i Excel-a u INTERA TP-u

Gospodarstvo / Promo | 11. 10. 2021. u 09:00 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prateći zahtjeve tržišta rada i odgovarajući na izazove s kojima se susreću mladi ljudi prilikom prvih koraka profesionalne karijere, INTERA Tehnološki Park ponovno organizira niz besplatnih višednevnih praktičnih obuka. Ukoliko želiš naučiti koristiti Microsoft Excel ili unaprijediti vlastitu razinu informatičke pismenosti, nastavi čitati!

Od ponedjeljka, 25.10. do petka, 29.10.2021. godine u računalnoj učionici INTERA TP-a će se održati obuka iz jednog od najčešće korištenih analitičkih alata – Microsoft Excel-a. Tijekom pet dana polaznici će imati priliku naučiti kako primijeniti napredne mogućnosti oblikovanja, kako koristiti funkcije povezane s logičkim, statističkim, financijskim i matematičkim operacijama, kako kreirati grafikone i napredno ih oblikovati te kako provjeriti valjanost podataka i povećati produktivnost.

Tri tjedna poslije, od ponedjeljka, 15.11. do petka, 19.11.2021. godine popodnevni sati u računalnoj dvorani INTERA TP-a bit će posvećeni obuci Informatička pismenost – osnove suvremene pismenosti. Na ovoj će obuci polaznici naučiti kako se samostalno služiti računalom – kako za osobne potrebe, tako i za potrebe radnog mjesta. Tijekom pet dana će steći i praktična iskustva u rješavanju stvarnih problema i rada u timu.

Broj polaznika na svakoj obuci je ograničen s ciljem zadržavanja kvalitete programa te u skladu s epidemiološkim mjerama. Svi zainteresirani se mogu prijaviti na [email protected] ili popunjavanjem obrasca na linku. Polaznici će dijelu obuka, osim u prostorijama INTERA TP-a, moći sudjelovati i putem Zoom platforme.

INTERA Tehnološki Park organizira ove obuke kroz projekt Youth 4 Open Innovation koji je sufinanciran sredstvima Europske unije kroz Erasmus+ program.

Kopirati
Drag cursor here to close