Gentlemen's Barber Shop Mostar

Novi barber shop u Hercegovini

Mostarci bogatiji za muški frizerski salon i brijačnicu; mjesto koje će svaki muškarac sa stilom poželjeti posjetiti!
Gospodarstvo / Promo | 15. 05. 2020. u 10:30 Sponzorirani članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Gentlemen's Barber Shop" je na radost mnogih otvorio svoja vrata prošloga tjedna.

Mostar je zaslužio biti bogatiji za jedno ovakvo mjesto koje će vratiti stari štih, dobra muška druženja, domaću atmosferu i upotpuniti stil muškaraca kada su u pitanju frizura i oblikovanje brade. Ono što će vas zasigurno oduševiti je retro vintage interijer koji odiše atmosferom starih brijačnica. Kada su u pitanju muška druženja tu je i neizostavni šank gdje ćete moći popiti čašicu dobrog viskija.

Zlatne ruke vlasnika ovoga Barber shopa Franje Puljića će učiniti da dobijete pravu frizuru, onakvu kakvu želite i zaslužujete. Bilo da se radi o frizuri iz glave ili sa fotografije, dobit ćete ono po što ste došli! Ako pak nemate ideju, tu su stručni savjeti za pravu frizuru koja će najbolje odgovarati vašem obliku i crtama lica. Na ovome mjestu je sve izvedivo modernim tehnikama šišanja kose kao i oblikovanja kada su u pitanju brada i brkovi.

Foto: PR / Gentlemen's Barber Shop Mostar

Ovaj vrijedni mladić je imao čast biti dio "Alen's Barbershop" Teama. Riječ je o salonu najpoznatijeg frizera u Bosni i Hercegovini - Alena Demirovića koji se nalazi u Sarajevu. Citirat ćemo Alena koji je istaknuo: „Franjo Puljić, momak koji je ispekao zanat u našem salonu i postao vrhunski barber je otvorio svoj salon! Franjo, od srca ti želimo sav uspjeh ovoga svijeta, da ostaneš profesionalan i pedantan kao što si i bio, a ne sumnjamo da će Gentlmen's Barber Shop brzo postati brend o kojem će svi pričati!

Foto: PR / Gentlemen's Barber Shop Mostar

Ono što zasigurno doprinosi kvaliteti usluge kada je u pitanju stiliziranje kose i brade je profesionalni brand „Subrina Professional“ koji je zastupljen u „Gentlemen's Barber Shopu“. Franjo kao svog suradnika visoke stručnosti i organizacije ističe“ MK Color d.o.o. Mostar“- kutak profesionalne kozmetike i preparata za kosu.

Ne preostaje ništa drugo osim uputiti vas na pravu adresu. Pronađite „Gentlemen's Barber Shop“ od ponedjeljka do petka od 9 do 17 sati i subotom od 8 do 14 sati na adresi Biskupa Čule b.b. (Spajalica) u Mostaru i priuštite sebi ono što zaslužujete!

Napomena, termini se poprilično brzo pune, rezervirajte svoj termin na vrijeme: na broj +387 63 629 436,
putem Facebook stranice ili putem Instagrama.

Kopirati
Drag cursor here to close