Dvije nove besplatne obuke

Grafički dizajn i digitalni marketing u fokusu novih besplatnih obuka INTERA TP-a

Gospodarstvo / Promo | 15. 11. 2021. u 10:00 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon uspješno završenih obuka iz područja informatičke pismenosti i korištenja Microsoft Excel-a, INTERA Tehnološki Park priprema dvije nove besplatne obuke kojima ponovno mladima pruža priliku za stjecanje nekih od najtraženijih vještina na tržištu rada.

Grafički dizajneri i stručnjaci za digitalni marketing osobe su koje svoju karijeru mogu graditi u marketinškim agencijama, odjelima uspješnih poduzeća ili samostalno kao poduzetnici ili freelanceri. Širok spektar poslovnih mogućnosti mogu iskoristiti svi oni koji se odluče prijaviti na obuke INTERA TP-a upravo iz ovih područja!

Od ponedjeljka, 29.11. do petka, 2.12.2021. godine u u računalnoj učionici INTERA TP-a u popodnevnim satima će se održati obuka iz popularnog alata koji koriste gotovo svi grafički dizajneri – Adobe Photoshop CC. Tijekom pet dana polaznici će imati priliku naučiti kako prepoznati važnost dobrog vizualnog komuniciranja te kako identificirati problem naručitelja posla i uspješno ga riješiti. Kroz praktičan rad naučit će kako napraviti vizualna rješenja koja će korespondirati s problemom i u konačnici steći će znanje za rad u marketinškim agencijama ili samostalni rad.

Već sljedeći tjedan, od ponedjeljka, 1.12. do petka, 10.12.2021. godine popodnevni sati u računalnoj dvorani INTERA TP-a bit će posvećeni obuci Digital Marketing Fundamentals. Na ovoj će obuci polaznici steći osnovna znanja vezana za digitalni marketing i postaviti temelje za dodatno učenje u kontekstu istraživanja tržišta, osmišljavanja, vođenja i praćenja kampanje putem digitalnih medija.

Broj polaznika na svakoj obuci je ograničen s ciljem zadržavanja kvalitete programa te u skladu s epidemiološkim mjerama. Svi zainteresirani se mogu prijaviti na  [email protected] ili popunjavanjem obrasca na linku. Polaznici će dijelu obuka, osim u prostorijama INTERA TP-a, moći sudjelovati i putem Zoom platforme.

INTERA Tehnološki Park organizira ove obuke kroz projekt Youth 4 Open Innovation koji je sufinanciran sredstvima Europske unije kroz Erasmus+ program.

Kopirati
Drag cursor here to close