Uslužna praonica rublja

Extra Clean: Praonica rublja i krojačke usluge

Jedino mjesto u Mostaru koje nudi usluge pranja, sušenja i peglanja zajedno s krojačkim uslugama, samo za Vas!
Gospodarstvo / Promo | 09. 10. 2020. u 13:40 Promotivni članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Extra Clean je novootvorena uslužna praonica rublja koja Vam uz kvalitetnu uslugu pranja, sušenja i peglanja rublja nudi i raznovrsne krojačke usluge.

Od krojačkih usluga radimo skraćivanje te sužavanje hlača, kaputa, sakoa, mijenjamo rajfešluse na hlačama, haljinama te jaknama, porubljujemo zavjese, nudimo usluge krpanja i štopanja te preinaka na svim Vašim odjevnim komadima te sve drugo što Vam može biti potrebno.

Ovakvi mali krojački zahvati mogu od Vaše stare i poderane odjeće učiniti sasvim novi odjevni predmet koji čete moći nositi još godinama.

Foto: PR / Extra Clean: Praonica rublja i krojačke usluge

Slušamo Vaše želje i zahtjeve oko brige o Vašem rublju. Mi smo odgovor na Vaše probleme: kada nemate vremena i u žurbi ste ili ako Vaša perilica i sušilica je u kvaru mi smo tu za Vas!

Vršimo pranje vrlo velikih komada tekstila kao što su popluni, deke, plahte, jorgani, jakne, radna odijela, pranje i peglanje košulja i kuta te još mnogo toga i sve to po pristupačnim cijenama, a za umirovljenike imamo popust od 10% na sve usluge praonice.

Tu je i besplatna dostava za narudžbe preko 30 KM.

Posebne pogodnosti nudimo za pranje, sušenje i peglanje posteljnog i stolnog rublja za sve tipove turističkih i ugostiteljskih objekata.

Foto: PR  / Extra Clean: Praonica rublja i krojačke usluge

Radno vrijeme praonice rublja Extra Clean je od ponedjeljka do petka od 7:30 do 18:00 sati, a subotom od 7:30 do 13:00 sati. Kontakt telefon: 063 756 333

Foto: PR / Extra Clean: Praonica rublja i krojačke usluge

Nalazimo se na adresi Ulica kralja Zvonimira 18 A u Mostaru (od Strelčevine prema Đačkom domu), a pronađite nas i na društvenim mrežama Facebook i Instagram gdje odgovaramo na sva Vaša pitanja.

Vaš EXTRA CLEAN,
Radujemo se Vašem dolasku

Kopirati
Drag cursor here to close