Javni oglas

Traži se tko će raditi u Izbjegličkom centru Salakovac

Kako je objavljeno u javnom oglasu izabrani kandidat će raditi za neto plaću od 998,95 KM
Gospodarstvo / Posao | 10. 10. 2018. u 09:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ministarstvo za ljudska prava i izbjeglice Bosne i Hercegovine traži stručnog suradnik za poslove prihvata, zbrinjavanja i operativno-sigurnosne poslove i logistiku u centru Salakovac kod Mostara.

Kako je objavljeno u javnom oglasu izabrani kandidat će raditi za neto plaću od 998,95 KM.

Izabrani kandidat stara se o odgovornom i ekonomičnom izvršavanju poslova, prati sigurnosnu situaciju u centru i o svim uočenim promjenama koje ometaju funkcioniranje kolektivnog vida zbrinjavanja, odmah obavještava nadređene. Priprema raspored smjenskog rada u vezi sa fizičkim osiguranjem centra, surađuje sa dobavljačima roba i usluga za centar, nadzire pojedinačne i grupne izlaske i ulaske u/iz centra. Vodi računa o osnovnim i materijalno-tehničkim sredstvima, obavlja i druge poslove i zadatke po nalogu neposrednog rukovoditelja.

Za ovaj posao je potrebno zadovoljiti sljedeće uvjete: VSS VII stupanj, završen fakultet društvenog smjera ili diploma Bolonjskog sustava studiranja društvenog smjera sa 240 ili 180 ECTS bodova; najmanje 1 godina radnog iskustva u struci; položen stručni upravni ispit; poznavanje rada na računalu.

Kopirati
Drag cursor here to close