Bileća

Komunalci u štrajku, ulice čiste kolege iz druge općine

Načelnik Općine Bileća Veselin Vujović rekao je Srni da radnici iz Ljubinja pokušavaju očistiti ono što je najurgentnije.
Gospodarstvo / Posao | 27. 02. 2023. u 13:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Radnici bilećkog komunalnog poduzeća "Komus" sedmi dan su u štrajku zbog neisplaćenih plaća, dok bilećke ulice i dalje čiste radnici iz Ljubinja, rekao je Srni zamjenik predsjednika Sindikata Dobroslav Kašiković.

Kašiković je naveo da nije izvjesno do kada će ova situacija potrajati te da po informacijama iz općine, novca nema i čeka se da "Hidroelektrane na Trebišnjici" uplate tranše.

Načelnik Općine Bileća Veselin Vujović rekao je Srni da radnici iz Ljubinja pokušavaju očistiti ono što je najurgentnije.

"Čim budu plaće za radnike 'Komusa' na računu, mi ćemo im uplatiti novac, a kad će to biti - ne mogu da obećam", rekao je Vujović.

On je izrazio nadu da ova situacija neće dugo potrajati te da će "Hidrolektrane na Trebišnjici" uplatiti očekivani novac.

Radnici bilećkog Komunalnog poduzeća "Komus" stupili su u štrajk prije sedam dana zbog neisplaćenih plaća. Posljednju plaću su primili u prosincu i to za kolovoz.

Kopirati
Drag cursor here to close