Nagradna igra

UniCredit Bank d.d. nagrađuje umirovljenike za korištenje platnih kartica ili mobilnog bankarstva

Za učešće u nagradnoj igri potrebno je podići novac na bankomatu, platiti karticom u trgovini ili provesti transakciju putem m-ba aplikacije.
Gospodarstvo / Novac | 11. 01. 2022. u 11:44 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

S ciljem poticanja što većeg broja umirovljenika, klijenata UniCredit Bank d.d., da koriste svoje platne kartice, UniCredit Bank d.d. je pokrenula nagradnu igru pod nazivom “Nama ste važni”, kojom će nagraditi 20 umirovljenika s novčanim iznosom od 400 KM na dopunjivoj kartici. Pravo na učešće u nagradnoj igri ostvaruju svi umirovljenici, klijenti UniCredit Bank d.d., koji su tokom trajanja nagradne igre najmanje jednom podigli gotovinu putem bankomata, izvršili najmanje jednu transakciju kartičnog plaćanja roba ili usluga na prodajnom mjestu ili internetu, ili plaćanje putem m-ba aplikacije.

„Nagradna igra za umirovljenike samo je jedan od načina da dodatno nagradimo vjernost i povjerenje naših klijenata. Osim vrijedne novčane nagrade, na ovaj način želimo ih podsjetiti na prednosti korištenja kartica, od slobode pristupa sredstvima na računu kada god to naši umirovljenici požele, sigurnog i jednostavnog obavljanja svakodnevnih kupovina beskontaktnim plaćanjem na prodajnim mjestima, do isplate gotovine na svim bankomatima bez naknade. Također, korištenjem usluga mobilnog bankarstva mogu ostvariti plaćanje režijskih i drugih računa i po prosječno 80% nižim naknadama, ali i dobiti blagovremene informacije o uplaćenoj mirovini, te ostalim transakcijama po računu, kao i brojne druge funkcionalnosti. Osim što pojednostavljuju poslovanje, ove usluge pružaju dodatnu sigurnost za zdravlje naših korisnika, ne izlažući ih dodatnim kontaktima.” – izjavio je Dragan Ćavar, član Uprave za Maloprodaju UniCredit Bank d.d.

Izvlačenje dobitnika glavne nagrade u nagradnoj igri “Nama ste važni”, održat će se 07.03.2022. godine u prostorijama UniCredit Bank d.d., uz nadzor Komisije za izvlačenje dobitnika, dok će podaci o dobitnicima nagradne igre biti objavljeni u roku od 30 dana od dana izvlačenja na web stranici banke.

Detaljnije informacije i pravila nagradne igre UniCredit Bank d.d. “Nama ste važni”, kao i pogodnosti korištenja platnih kartica UniCredit Bank d.d. i korištenja usluge mobilnog bankarstva, potražite na web stranici www.unicredit.ba

Kopirati
Drag cursor here to close