Jednokratna pomoć

Umirovljenici se zahvalili Ljubuškom: Dar je mio, ma koliki bio

Vijećnici su usvojili Odluku i isplati jednokratne novčane pomoći umirovljenicima Grada Ljubuškog povodom nadolazećih blagdana 2022. godine.
Gospodarstvo / Novac | 02. 12. 2022. u 12:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Grad Ljubuški će svim svojim umirovljenicima s minimalnim mirovinama isplatiti 200.000 KM božićnice.

Naime, na posljednjoj održanoj sjednici Gradskog vijeća, vijećnici su usvojili Odluku i isplati jednokratne novčane pomoći umirovljenicima Grada Ljubuškog povodom nadolazećih blagdana 2022. godine, a ona će biti isplaćena za oko dvije tisuće umirovljenika.

Prema riječima gradonačelnika Vedrana Markotića, cilj te odluke je olakšati svakodnevicu najugroženijim kategorijama stanovništva, a to su svakako umirovljenici koji primaju najniže mirovine.

''Svjesni činjenice da ova inflacija i stalni rast cijena najviše pogađaju one s najnižim primanjima, primjenom ove odluke pokušat ćemo unijeti barem malo svjetlosti u njihove domove tijekom nadolazećih blagdana'', kazao je ranije gradonačelnik Vedran Markotić.

Tim povodom, Udruga umirovljenika Ljubuški uputila je zahvalnicu upućenu gradonačelniku Vedranu Markotiću, predsjedniku Gradskog vijeća Tihomiru Kvesiću te gradskim vijećnicima na odluci o doniranju božićnice umirovljenicima koji primaju najniže mirovine.

''Dar je mio, ma koliki bio!'', naveli su te uz zahvalu uputili i čestitku s najljepšim željama za Božić i Novu godinu svim umirovljenicima i sugrađanima. ''Želimo Vam sretan Božić i sretnu Novu 2023. godinu!'', poručili su iz Udruge umirovljenika Ljubuški.

Kopirati
Drag cursor here to close