Zbog žalbe

Policija HNŽ ostaje bez kaciga, štitova i odijela

U natječaju LOT-a šest stoji nabavka kaciga, štita i zaštitnog odijela za javni red i mir, a kao ekonomski najpovoljnijeg ponuđača odabrana je zenička tvrtka ''Shoot d.o.o.''
Gospodarstvo / Novac | 14. 11. 2017. u 14:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Obustavljena je javna nabavka na nabavu dijelova policijske uniforme s procijenjenom vrijednošću od 97.436.00 maraka, stoji na stranici Ministarstva unutarnjih poslova Hercegovačko-neretvanske županije.

Javna nabavka robe je objavljena na natječaju na Portalu javnih nabavki 7. kolovoza 2017. godine gdje je natječaj podijeljen u šest LOT-ova, a žalbu za odluku Povjerenstva za javnu nabavu dijelova odora za policiju MUP-a HNŽ LOT šest uložila je tvrtka Kotekst d.o.o. iz Tešnja.

U natječaju LOT-a šest stoji nabavka kaciga, štita i zaštitnog odijela za javni red i mir, a kao ekonomski najpovoljnijeg ponuđača odabrana je zenička tvrtka ''Shoot d.o.o.'', u vrijednosti 97.436.00 KM, a gdje je planirana ukupna vrijednost po planu javnih nabava MUP-a HNŽ planirana 552.400.00 KM.

Osim LOT-a šest, u planiranim nabavkama nalaze se jakne, košulje dugih rukava, hlače, majice kratkih rukava, kačketa, košulja kratkih rukava, ljetnih hlača, hlača taktičnih ljetnih, košulja taktičkih dugih rukava i čizme.

Kopirati
Drag cursor here to close