Pomoć braniteljima

Objavljen javni poziv za dodjelu novčane pomoći za pripadnike branitelja

Svi aplikanti imaju rok od 15 dana od dana objave za prikupljanje dokumentacije i podnošenje zahtjeva po navedenom pozivu.
Gospodarstvo / Novac | 30. 11. 2018. u 18:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Javni poziv za podnošenje zahtjeva za dodjelu jednokratne novčane pomoći za rješavanje statusnih pitanja pripadnika branitelja i članova njihovih obitelji objavljen je danas u "Službenim novinama FBiH" i na stranici Federalnog ministarstva za pitanja branitelja i invalida obrambeno-oslobodilačkog rata.

To znači da svi aplikanti imaju rok od 15 dana od dana objave za prikupljanje dokumentacije i podnošenje zahtjeva po navedenom pozivu.

Poziv je objavljen u okviru Programa utroška sredstava s kriterijima raspodjele sredstava za rješavanje statusnih pitanja branitelja i članova njihovih obitelji, kojim je za ove namjene utvrđen iznos od 9.000.000 KM.

Ovaj Program rezultat je Sporazuma Vlade Federacije BiH i braniteljskih organizacija te opredjeljenja Vlade FBiH da neće biti umanjivanja prava i sredstava za braniteljsku populaciju, priopćeno je iz Federalnog ministarstva za pitanja branitelja i invalida obrambeno-oslobodilačkog rata.  

Kopirati
Drag cursor here to close