Više cijene karata

Mostar Bus digao cijene iako ne bi smio bez Vijeća

Mostar Bus od Nove godine ima nove i više cijene mjesečnih karata.
Gospodarstvo / Novac | 27. 12. 2018. u 11:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostar Bus od Nove godine ima više cijene mjesečnih karata. Kako je objavljeno na stranici ovog poduzeća cijene mjesečnih karata za umirovljenike ostaju nepromijenjene. Cijene zonskih pojedinačnih karata, također ostaju nepromijenjene.

''Obavještavamo putnike da ćemo od 1. 1. 2019. godine primjenjivati novi cjenik mjesečnih karata za đake, studente, radnike i građane'', navedeno je na stranici Mostar Busa.

Nove cijene mjesečnih karata:

Đačke i studentske karte

Zona I stara cijena  35,00, nova cijena 38,00 KM

Zona II stara cijena 50,00, nova cijena  53,00 KM

Zona III stara cijena 65,00, nova cijena  68,00 KM

Radničke i građanske karte

Zona I stara cijena 47,00, nova cijena 50,00 KM

Zona II stara cijena 70,00, nova cijena 75,00 KM

Zona IIIstara cijena 90,00, nova cijena  95,00 KM

Direktor poduzeća Mostar bus Damir Marić je u travnju za naš medij rekao kako se cijene autobusnih karata  na gradskim linijama neće se mijenjati i ne mogu se mijenjati zbog nepostojanja Gradskog vijeća. 

''Gradske linije cijene karata ostaju i mi ne možemo mijenjati cijene karata, jer nema gradskog vijeća Odobrenje za podizanje ili spuštanje cijena moramo dobiti od Gradskoj vijeća, a Gradskog vijeća nema, znači mi ne možemo dirati cijene karata. I da možemo i da ima gradskog vijeća mi nećemo, niti imamo potrebe trenutno dirati cijene u gradskom prijevozu'', rekao je tada Marić za Bljesak.info. 

Kopirati
Drag cursor here to close