Prilika koja se ne propušta

Isprobajte Addiko uz kredit od 2.000 KM za koji se vraća ukupno 2.020 KM

"Onima koji još uvijek nisu upoznali jednostavnost poslovanja s Addiko Bank Sarajevo, nudimo tu mogućnost tijekom ovog mjeseca uz ovu vrlo atraktivnu akciju", izjavila je Sanela Pašić, predsjednica Uprave Addiko Bank Sarajevo.
Gospodarstvo / Novac | 30. 05. 2022. u 11:28 Promo

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Po mnogočemu netipična banka, prepoznata i kao zagovornik digitalizacije u bankarstvu, Addiko želi postati prvi i najbolji izbor za brze kredite u Bosni i Hercegovini.

Tijekom ovog mjeseca svi oni koji nisu do sada koristili usluge Addiko banke, u mogućnosti su isprobati Addiko ugovaranjem gotovinskog kredita u iznosu od 2.000 KM, za koji će nakon otplate platiti ukupno 2.020 KM. Akcija traje do 31. svibnja do kraja dana.

"Kao stručnjaci za potrošačko kreditiranje i financiranje malih poduzeća, fokusirani smo na brzinu i fleksibilnost, posebno u situacijama kada je klijentima potreban dodatan poticaj. Onima koji još uvijek nisu upoznali jednostavnost poslovanja s Addiko Bank Sarajevo, nudimo tu mogućnost tijekom ovog mjeseca uz ovu vrlo atraktivnu akciju", izjavila je Sanela Pašić, predsjednica Uprave Addiko Bank Sarajevo.

Kopirati
Drag cursor here to close