Srijeda, 1.12.2021.

Banking&Finance Forum ''Inicijative za digitalnu budućnost''

Gospodarstvo / Novac | 30. 11. 2021. u 10:00 PR

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR / Banking&Finance Forum

U organizaciji Udruženja banaka Bosne i Hercegovini i Američke trgovačke komore u BiH, u srijedu 1. prosinca 2021. godine bit će održan Banking&Finance Forum "Inicijative za digitalnu budućnost" na kojem će se okupiti dužnosnici iz financijskog sektora i gospodarstva u Bosni i Hercegovini.

Raznovrsna viđenja aktualnog trenutka i budućnosti financijskog sektora i posebno sektora bankarstva u Bosni i Hercegovini bit će ponuđena u okviru dvije panel diskusije, "Financijske institucije: budućnost bankarstva i novi poslovni modeli" kao i "Utjecaj Fin-Tech kompanija na digitalnu transformaciju".

O navedenim temama će govoriti najeminentniji ljudi iz prakse, a izlaganja će biti dostupna velikom broju sudionika koji će biti u prilici pratiti Banking&Finance Forum posredstvom Zoom konferencijske platforme.

Sve sudionike skupa u Hotelu Holiday u ime organizatora Foruma još jednom molimo da obrate pažnju na COVID protokol koji je ustanovljen radi lične i sigurnosti ostalih sudionika Foruma. Bit će poduzete maksimalne mjere zaštite od širenja COVID19 virusa te je svaki sudionik obavezan pokazati na registracijskom pultu:

• dokaz o vakcinaciji, ili
• dokaz o preležanom virusu u posljednjih šest mjeseci, ili
• negativan antigenski test.

Bit će omogućeno besplatno antigensko testiranje na dan održavanja događaja te 48 sati ranije u klinici Eurofarm u Uniticu od 8-18 sati. To znači da već danas sudionici Foruma mogu u Eurofarmu, isključivo u Unitic Centru (ul. Fra Anđela Zvizdovića 1, Sarajevo, sprat -1), uraditi besplatno antigenski test uz naznaku da su registrirani sudionik Foruma.

Zbog potvrđenih spiskova, ovo vrijedi samo za registrirane sudionike, te u slučaju slanja zamjene, obavezno je dostaviti novo ime i prezime prije odlaska u Eurofarm.

U slučaju testiranja na lokaciji događaja, molimo da sudionici dođu najkasnije do 09.45 sati u hotel Holiday i obave testiranje odmah po registraciji. Rezultat testa je neophodno sačekati 10 minuta.

Kopirati
Drag cursor here to close