Jer me se tiče i Kordić

Tema Uborak: Građani ohrabreni stavom gradonačelnika

Mostarskog su gradonačelnika podsjetili da traže ''odluku o zatvaranju deponije na ovom lokalitetu, kako bi se građanima Mostara, ali i cijele doline Neretve, omogućio normalan i zdrav život…''
Gospodarstvo / Ekologija | 17. 03. 2021. u 15:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Ohrabreni smo stavom gradonačelnika, koji se slaže sa nama o važnosti hitnog rješavanja ovog problema'', priopćila je Udruga građana Jer me tiče nakon što su održali sastanak s novoizabranim gradonačelnikom Mostara Marijem Kordićem o problemu deponije na Uborku.

''Kako bi se dokazala volja i razumijevanje, već za naredni ponedjeljak zakazan je novi sastanak na kojem će se utvrditi napredak s ispitivanjem novih lokacija, kao i naredni koraci s ciljem što bržeg rješavanja ovog gorućeg problema u našem gradu'', navela je udruga.

Dodaju kako su mostarskog gradonačelnika podsjetili da traže ''odluku o zatvaranju deponije na ovom lokalitetu, kako bi se građanima Mostara, ali i cijele doline Neretve, omogućio normalan i zdrav život, koji trenutno zbog deponije na Uborku ne mogu imati''.

''Očekujemo od svih vijećnika da zauzmu isti stav i tako pokažu iskrenu brigu i rad u korist svojih građana!'', naveli su.

Kopirati
Drag cursor here to close