Ne ostavljajte otpad na ulicama!

Obavijest za mještane Raštana: Otpad odložite večeras

"Vaša suradnja je ključna za održavanje čistoće i urednosti našeg naselja", priopćili su iz JP Komunalno Mostar.
Gospodarstvo / Ekologija | 22. 03. 2024. u 14:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

JP Komunalno Mostar obavještava stanovnike naselja Raštani da će u subotu 23. ožujka vršiti ručno prikupljanje otpada.

"Prikupljanje će se obaviti u ranim jutarnjim satima, od 05:30 do 07:00, kako bi se osigurala čistoća ulica prije početka polumaratona. Molimo sve građane da svoj otpad odlože večeras u večernjim satima", priopćili su iz JP Komunalno Mostar.

Također, napomenuli su građane da iza 7:00 sati ne ostavljaju građane s otpadom na ulicama kako bi se omogućilo nesmetano održavanje polumaratona.

"Vaša suradnja je ključna za održavanje čistoće i urednosti našeg naselja", priopćili su iz JP Komunalno Mostar.

Podsjetimo, ovogodišnji Mostar Run Weekend sastoji se iz tri događaja: Mostar Half marathona, utrke osmišljene da bude trkačka razglednica grada Mostara, koja trkače vodi preko šest gradskih mostova, najljepših dijelova grada i prirodnih i kulturnih znamenitosti, Humanitarne utrke/šetnje u dužini od 4km u kojoj sudionici trče i šetaju za Kliniku za dječje bolesti "Sveučilišne kliničke bolnice Mostar" te trkačke konferencije "Snaga Žene" u okviru koje će javnost imati priliku čuti izuzetne i inspirativne priče.

Detaljne informacije dostupne su na stranici www.mostar.run, poručuju organizatori ovogodišnjeg Mostar Run Weekenda, koji će biti održan 22. i 23. ožujka a sve koji se upute na trke, uz tradicionalne startne pakete čekaju i druga iznenađenja koja će im osigurati iz Podravke.

Kopirati
Drag cursor here to close