Fokus

Mostovi i žene - Nikad veći interes za 8. Mostarski polumaraton

''Pored mostova u fokusu ovogodišnjeg izdanja "Mostar Run Weekenda" će biti i pripadnice ljepšeg spola...''
Sport / Ostali sportovi | 29. 01. 2024. u 12:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predstavljene su službene aktivne majice "Rolla Mostarskog polumaratona" koji će u 2024. doživjeti svoje 8. izdanje. Majice su ljubičaste boje, na prsima ih krasi mozaik sa motivom "Starog mosta" koji prelazi u siluetu trkačice u pokretu.

Foto: PR / Službene majice

Za dizajn je zadužena mostarska agencija "Shift Brand Design", te su povezane sa mostovima kao zaštitnim znakom Mostara i same utrke, jer mostovi su ti preko kojih se trči tijekom 21 kilometra i 97 metara do samog cilja ispred TC Mepas Mall.

''Pored mostova u fokusu ovogodišnjeg izdanja "Mostar Run Weekenda" će biti i pripadnice ljepšeg spola, stoga je upravo i lik trkačice na majici sa ciljem poticanja što većeg broja žena da se priključe trkačkom pokretu kao jednom od najzdravijih načina rekreiranja i brige o vlastitom psihofizičkom zdravlju'', poručili su organizatori.

Datum planiranog održavanja utrke je već tradicionalno u prvim danima proljeća, ove godine je to subota 23.ožujka 2024. s početkom u 8 i 30 sati sa mosta u Vojnom.

Manifestacija je to koja će okupiti veliki broj profesionalnih i rekreativnih trkača iz cijelog svijeta.

''Nikad veći interes pokazuju prijave za natjecanje kojih 50 dana prije same utrke ima preko 1150. Imajući u vidu da su organizatori postavili limit polumaratonske utrke na 1200 natjecatelja, zasigurno će se tražiti startni broj više. Organizatori pozivaju sve zainteresirane da požure sa kompletiranjem svojih registracija. Također za sve one kojima je polumaraton preveliki trkački zalogaj tu je i Humanitarna utrka u dužini od 4 kilometra, više o samoj manifestaciji i mogućnostima prijave na službenoj web stranici www.mostar.run'', dodali su organizatori.

 

Kopirati
Drag cursor here to close