Volontiraj

Mostarski polumaraton: Organizatorima je potrebna vaša pomoć!

Kako bi trkačka razglednica Grada Mostara bila potpuna te kako bi sudionici osjetili i naše gostoprimstvo, organizatorima je potrebna vaša pomoć.
Sport / Ostali sportovi | 27. 02. 2024. u 08:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

23. ožujka 2024. godine, naš grad ugostit će preko 2000 trkača iz cijelog svijeta koji dolaze trčati Rolla Mostarski polumaraton i 4K humanitarnu utrku.

Posebnost polumaratonske utrke je staza koja prolazi preko 7 gradskih mostova, pokraj najljepših dijelova grada, gradskih parkova i kulturnih znamenitosti, te na taj način najbolje oslikava Mostar kao grad mostova i bogatstva različitosti na koje smo ponosni.

Pod geslom "Korak za djecu", humanitarnom utrkom prikupljat će se sredstva za opremanje dnevne sobe na odjelu Klinike za dječje bolesti SKB Mostar kako bi osigurali ugodnije okruženje za djecu tijekom liječenja.

Kako bi trkačka razglednica Grada Mostara bila potpuna te kako bi sudionici osjetili i naše gostoprimstvo, organizatorima je potrebna vaša pomoć, te pozivaju sve koji su, na dan utrka, spremni nesebično pokloniti par sati svog vremena, pridružiti se i sudjeluju u organizaciji manifestacije.

Volonterske aktivnosti odvijaju se u periodu od 7:30h do 13:00h. Sigurnosni protokoli utrka imaju definirane pozicije volontera duž trase. Zadatak volontera je da trkačima osiguravaju siguran prolaz i bodre ih navijanjem.

Prijavljenim volonterima, pristupit ćemo pojedinačno i uputiti na aktivnosti te kako dodatno mogu pridonijeti da trkači ponesu najljepše uspomene iz Mostara.

Foto: PR / Mostar Half Marathon

Za one koji nemaju prijevozno sredstvo, proširen je prijavni obrazac s izborom ulica/naselja u kojima je potrebna pomoć, tako da možete volontirati u blizini Vaših domova. Ukoliko imate organizacijskog iskustva, zamolili bismo da to navedete u prijavnom obrascu.

Pozivaju se i sve udruge koje se žele uključiti u realizaciju Mostar Run Weekend-a, da kontaktiraju organizatore putem maila: [email protected].

Foto: PR / Mostar Half Marathon

"Ukoliko se ne možete pridružiti na dan utrke, zamolili bismo Vas da proširite informaciju o zatvaranju dijela gradskih ulica, te da u navedenom periodu izbjegavate vožnju automobilom", poručuju.

Prijavite se ispunivši obrazac za volontere na web stranici https://mostar.run/volonteri/.

Foto: PR / Mostar Half Marathon
Kopirati
Drag cursor here to close