Mostar Run Weekend

Mostar Run Weekend i Podravka osiguravaju startne pakete za polumaratonce

Osnažite svoj sportski duh i prikupite energiju za utrke uz Podravka proizvode
Gospodarstvo / Flash | 14. 03. 2024. u 09:20 Promotivni članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako primarno sportski događaj i ovogodišnje izdanje Mostar Run Weekenda svojim programskim sadržajima obuhvaća i područja edukacije, turizma, kulture te altruizma.

Tako se ističe kao interdisciplinaran i društveno odgovoran projekt kojeg su prepoznale brojne kompanije koje kroz potporu Mostar Run-u prakticiraju društvenu odgovornost i angažiranost u promicanju zdravog načina života te podršci lokalnoj zajednici i razvoju sporta.

  / Foto:PR/ Mostar Run Weekend

Već tradicionalno, Podravka BiH kao zlatni sponzor podupire Mostar Run, a vjerni trkači znaju da ih čekaju startni paketi za sve sudionike.

Suradnja prehrambene industrije sa sportskim događajima pruža priliku za promidžbu zdravih navika i prehrane pogodne za ljubitelje sporta i rekreacije.Podravka uz svoje tradicionalne proizvode kontinuirano razvija inovacije i obogaćuje liniju proizvoda pogodnih za prehranu sportaša i rekreativaca, poput: Dolcela Hi Proteina, Čokolino Protein Power, Fit i Dark te Lino Lade koji podržavaju fizičku izdržljivost i performans, poručili su iz Podravke BiH.

Podravka podupire Mostar Run Weekend prateći svoju strategiju društvene odgovornosti sadržane i u novoj ESG strategiji kako bi pomogla promidžbu sporta, zdravih životnih stilova, ali i uopće projekte koji imaju utjecaj na izgradnju boljeg društva kroz poticanje solidarnosti i potporu zajednici.

  / Foto:PR/ Mostar Run Weekend

Ovogodišnji Mostar Run Weekend sastoji se iz tri događaja: Mostar Half marathona, utrke osmišljene da bude trkačka razglednica grada Mostara, koja trkače vodi preko šest gradskih mostova, najljepših dijelova grada i prirodnih i kulturnih znamenitosti, Humanitarne utrke/šetnje u dužini od 4km u kojoj sudionici trče i šetaju za Kliniku za dječje bolesti “Sveučilišne kliničke bolnice Mostar” te trkačke konferencije „Snaga Žene” u okviru koje će javnost imati priliku čuti izuzetne i inspirativne priče.

Detaljne informacije dostupne su na stranici www.mostar.run, poručuju organizatori ovogodišnjeg Mostar Run Weekenda, koji će biti održan 22. i 23. ožujka a sve koji se upute na trke, uz tradicionalne startne pakete čekaju i druga iznenađenja koja će im osigurati iz Podravke.

Kopirati
Drag cursor here to close