Stanje na cestama

Zadržavanja na granicama

U tijeku su radovi u tunelu Crnaja (Konjic-Jablanica) zbog čega se u vremenu od 20.00 do 05.00 sati prometuje jednom trakom, naizmjeničnim propuštanjem vozila.
AutoMoto / Stanje na cestama | 12. 07. 2021. u 07:59 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Početak je nove radnog tjedna pa se očekuje frekventniji promet, posebno u gradskim zonama, priopćeno je iz BIHAMK-a.

Jutros se u većem dijelu zemlje prometuje uz povoljne vremenske uvjete.

U tijeku su radovi na rekonstrukciji silaznog kraka petlje Visoko iz pravca Sarajeva i uključnog kraka iz Visokog prema Zenici, na autoputu A-1, zbog čega se prometuje usporeno, jednom trakom.

Zbog radova na mostu na dionici autoputa A-1 Sarajevo sjever-Podlugovi, prometuje se dvosmjerno, suprotnom trakom od zone radova.

U tijeku su radovi u tunelu Crnaja (Konjic-Jablanica) zbog čega se u vremenu od 20.00 do 05.00 sati prometuje jednom trakom, naizmjeničnim propuštanjem vozila.

Na putu Tuzla-Kalesija (zbog radova u tunelu Čaklovići), promet se obustavlja od 22.00 do 06.00 sati i preusmjerava na alternativni pravac preko Dubrava. Tijekom dana, putnička vozila iz smjera Tuzle prometu kroz tunel, a iz smjera Kalesije obilaznicom oko tunela. Teretna vozila se i tijekom dana usmjeravaju na put preko Dubrava.

Zbog brojnih odrona i opasnosti od klizišta na magistralnom putu Brod na Drini-GP Hum/Šćepan Polje putnička vozila prometu otežano, dok je za teretna vozila obustavljen promet.

Usporeno, zbog radova, prometuje se na putnim pravcima: Srebrenik-Orašje, Doboj-Rudanka i Stolac-Hutovo.

Na graničnom prijelazu Hum pojačana je frekvencija vozila na izlazu iz Bosne i Hercegovine. Na ostalim graničnim prijelazima zadržavanja su do 30 minuta, priopćeno je iz BIHAMK-a.

Kopirati
Drag cursor here to close