U intervalima

Radovi na putu Žitomislići - Počitelj, obustave do 3. prosinca

Zbog sanacije magistralne ceste Nevesinje-Mostar, svakog dana (osim nedelje) od 08 do 17 sati obustavlja se promet na dijelu od Nevesinja do mjesta Velagić.
AutoMoto / Stanje na cestama | 04. 10. 2022. u 08:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zbog izvođenja radova na magistralnoj cesti Žitomislići-Počitelj svakog dana (osim nedjelje i praznika) od 09.00 do 12.15 sati i od 13.15 do 15.00 sati (do 03.12.) dolazi do obustava prometa.

Na magistralnoj cesti Tarčin-Bradina zbog sanacijskih radova obustavljen je promet i preusmjeren na vozne trake novoizgrađene poddionice autoceste Tarčin-Ivan u oba smjera, bez naplate cestarine od Vlakova do Bradine. Mole se vozači da budu oprezni, posebno prilikom prolaska kroz naplatne kućice.

Zbog sanacije magistralne ceste Nevesinje-Mostar, svakog dana (osim nedelje) od 08 do 17 sati obustavlja se promet na dijelu od Nevesinja do mjesta Velagić. Za vrijeme obustave promet se preusmjerava alternativnim pravcima Nevesinje-Zijemlje-Ruišta-Mostar ili Nevesinje-Berkovići-Stolac-Mostar.

Povremene polusatne obustave prometa zbog deminiranja terena aktualne su od 08:30 do 16 sati na magistralnoj cesti Srebrenik-Orašje, dionici Cerik-pijaca ''Arizona''. Za vrijeme obustave u funkciji je alternativni pravac Cerik-Brčko-Orašje.

Zbog izvođenja radova na izgradnji obilaznice Donji Vakuf, promet je obustavljen na raskrsnici magistralnih cesta (M-5 i M-16) u Donjem Vakufu i preusmjeren na privremenu obilaznicu.

Na magistralnoj cesti Jajce-Donji Vakuf zbog radova u tunelu Skela, tijekom dana prometuje se naizmjenično, jednom trakom. U noćnim satima (22-06 sati) promet se obustavlja i preusmjerava na obilaznicu oko tunela.

Sporije, zbog radova, prometuje se i na dionici autoceste A-1 Zenica sjever-Zenica jug, kao i na magistralnoj cesti Bihać-Bosanski Petrovac (dionici Ripač-Dubovsko).

Na graničnim prijelazima nema dužih zadržavanja, priopćeno je iz BIHAMK-a.

Kopirati
Drag cursor here to close