JP Autoceste FBiH

Radovi na kružnom toku Bradina: JP Autoceste se ispričalo građanima zbog čekanja

Gužve koje su se dogodile prvog dana izvođenja aktivnosti na izgradnji kružnog toka koji će magistralnu cestu povezati sa dionicom Tarčin - Ivan nastale su greškama izvođača radova na ovoj dionici.
AutoMoto / Stanje na cestama | 06. 08. 2022. u 12:58 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR / Radovi na Bradini

Gužve u prometu zbog izvođenja radova na Izgradnji kružnog toka u mjestu Bradina, kakve su viđene jučer, više neće biti s obzirom na to da su iz Javnog poduzeća Autoceste FBiH dali nalog izvođaču da radove na spomenutom dijelu izvodi samo u noćnim satima, i to u razdoblju od 22.00 do 06.00 sati.

Radovi na izgradnji kružnog toka u mjestu Bradina, na magistralnoj cesti Tarčin - Konjic, u sklopu aktivnosti koje se odvijaju na izgradnji autoceste na Koridoru Vc, dionica Tarčin - Ivana, započeli su jučer.

Kako je navedeno u priopćenju JP Autoceste FBiH, gužve koje su se dogodile prvog dana izvođenja aktivnosti na izgradnji kružnog toka koji će magistralnu cestu povezati sa dionicom Tarčin - Ivan nastale su greškama izvođača radova na ovoj dionici.

''Ovim putem želimo poslati izvinjenje svim građanima koji su se jučer našli u neugodnoj situaciji i koji su satima čekali u kolonama prouzrokovanim greškama koje je napravio izvođač radova.

S obzirom na situaciju koja se dogodila prvoga dana aktivnosti izgradnje kružnog toka, a da bi u daljnjem periodu izbjegle slične neugodne situacije, JP Autoceste FBiH dalo je nalog izvođaču da radove na spomenutom dijelu izvodi samo u noćnim satima, i to u periodu od 22:00 do 06:00 sati'' - navodi se u priopćenju.

Kopirati
Drag cursor here to close