Stanje na cestama

Oprezno: Kolnici mokri i skliski

Na dionicama cesta gdje su u tijeku radovi prometuje se sporije, pa mole se vozači za oprezniju vožnju i poštivanje privremene regulacije prometa.
AutoMoto / Stanje na cestama | 20. 09. 2021. u 08:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prometuje se po mokrim i skliskim kolnicima. Dionicama cesta koje prolaze usjecima iz BHAMK-a upozoravaju na moguće odrone kamenja i zemlje na kolnik. Vozačima savjetuju da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama, te da održavaju sigurnosni razmak između vozila.

Na dionicama cesta gdje su u tijeku radovi prometuje se sporije, pa mole se vozači za oprezniju vožnju i poštivanje privremene regulacije prometa.

Zbog radova u tunelu Crnaja na dionici M-17 Konjic – Jablanica, promet se odvija usporeno, dok se u vremenu od 20 do 5 sati promet kroz tunel odvija jednim prometnim trakom naizmjenično. Zbog radova na mostu (M06) na dionici A-1 Sarajevo sjever – Podlugovi, promet se odvija usporeno.

Upozoravaju se vozači na učestale odrone kamenja i zemlje na kolnik na dionicama M-17.5 Blidinje - Jablanica.

Zbog izvođenja radova u Mostaru, za sav promet zatvoren je dio ulice Kralja Tomislava (Avenija) od raskrižja ulica Rudarska i Kneza Višeslava – vrh Avenije do raskrižja sa ulicom kralja Tomislava.

Sporije odvijanje prometa zbog radova očekivati je na M-17 Buna – Tasovčići.

Na graničnim prijelazima nema dužih zadržavanja.

Kopirati
Drag cursor here to close