JustPark

Testom otkrijte koliko imate ''vozačkih godina''

AutoMoto / Flash | 15. 06. 2016. u 07:01 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Testirajte svoje reflekse i saznajte koliko brzu reakciju kočenja možete postići, a na osnovu tog rezultata JustPark će vam otkriti koje su vaše vozačke godine.

StartUp servis JustPark koji je inače europski lider u rezerviranju parkirnih mjesta cijeloj Europi napravili su istraživanje na temelju 2.000 vozača koji su igrali ovu igru te su statistike njihovih rezultata poslužili za definiranje "vozačkih godina".

Zahvaljujući tome, upravo ovdje možete testirati svoju brzinu reagiranja, i otkriti imate li dovoljno brze reflekse da pravovremenim kočenjem izbjegnete sudar, piše Avaz.ba.

Test je vrlo jednostavan, pritiskom na bilo koju tipku (ili klikom miša), automobil se počinje kretati cestom, te u vama nepoznatom trenutku na ekranu pojavit će se crveni znak s rukom, koja vam signalizira da morate zakočiti (bilo kojom tipkom na tastaturi, ili klikom miša). Na osnovu analize vašeg vremena reakcije i podataka testiranih vozača JustPark će vam reći koliko je vaše vrijeme reakcije te na osnovu toga u koju dobnu skupinu vozača spadate.

Do you have the reflexes of an 18 year old?
Click image to open interactive version (via JustPark.com).

Kopirati
Drag cursor here to close