XX Međunarodni oldtimer susret

Susreti oldtimera u Sarajevu

Na ulicama glavnog grada očekuje se preko 60 najstarijih i najinteresantnijih limenih ljepotana.
AutoMoto / Flash | 04. 05. 2022. u 09:43 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon kraće pauze izazvane corona virusom, Old Timer Klub Sarajevo će i ove godine organizirati susrete starih automobila.

XX Međunarodni oldtimer susreti automobila i motora održat će se i ove godine u glavnom gradu Bosne i Hercegovine, u periodu od 6. do 8. svibnja. Na ulicama glavnog grada očekuje se preko 60 najstarijih i najinteresantnijih limenih ljepotana.

Kolona automobila će kroz ova dva dana prodefilirati ulicama Sarajeva. Točnije 7. svibnja održat će se izložba ispred SCC-a, te Rally do Bjelašnice, gdje će biti upriličen ispit točnosti i spretnosti za sve sudionike. Kao i prethodnih godina, nedjelja 8. svibanj, je rezervirana za veliku gradsku zabavu i izložbu na Trgu ispred Narodnog pozorišta, gdje će građani birati najljepši automobil manifestacije, a organizator, Old Timer club Sarajevo, proglasiti pobjednike po kategorijama.

Svi ljubitelji starih automobila i motora pozvani su da se pridruže manifestaciji i pogledaju ove ulickane četverotočkaše, koje njihovi vlasnici održavaju sa mnogo ljubavi i pažnje.

Ovogodišnju manifestaciju podržalo je Federalno ministarstvo kulture i sporta, Kantonalno ministarstvo kulture i sporta i Turistička zajednica Kantona Sarajevo. Značajan doprinos susretima pružili su Ford Grand Automotive, Eurorent, CityGropu, te kao dugogodišnji medijski sponzori Radio Antena i Stari Grad.

Kopirati
Drag cursor here to close