Sleeper

VIDEO | Škoda Superb: Od 0 do 100 km/h za tri sekunde

Vlasnik tvrdi kako je njegov Superb brz kao i novi BMW M5 te da od 0 do 100 km/h stiže za 3 sekunde. Po svemu, ima i zašto...
AutoMoto / Flash | 09. 10. 2018. u 09:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vlasniku ove Škode Superb nije se dalo čekati RS izvedbu jer je nikad vjerojatno ne bi ni dočekao pa je svojoj, najjačoj tvorničkoj Škodi ikad - 2.0 TSI DSG 4x4 od 280 KS, odlučio preradama podariti performanse superautomobila i pretvoriti ga u ultimativnog "sleepera".

Auto serijski do 100 km/h stiže za 5,8 sekundi i vozi do 250 km/h no vlasnik je te performanse debelo premašio podizanjem snage motora za - duplo!

Turbo četverocilindraš doživio je povećanje stage 1 i stage 2, potom su ugrađeni ubrizgavanja vode i metanola te veći turbo. Rezultat: 560 KS!

Modificiran su i ovjes te ispušni sustav, a APR spojka je zamijenila standardnu. Usto, ono što ovoj sivoj češkoj limuzini daje cool faktor je činjenica što ovaj Super Superb po vanjskom izgledu ne odaje kolika se snaga putem 7-stupanjskog DSG-a prenosi na sva četiri kotača, osim činjenice da je spušten i ima sportske alu naplatke.

U kabini serijski nije tek upravljač koji je sada sportski profiliran i presvučen alkantarom.Vlasnik tvrdi kako je njegov Superb brz kao i novi BMW M5 te da od 0 do 100 km/h stiže za 3 sekunde., prenosi Auto Klub. Po svemu, ima i zašto...

Kopirati
Drag cursor here to close