Ultimate G23

Samsung predstavlja novi Galaxy S23 razvijen u suradnji s BMW-om

Mobilni uređaj bit će dostupan od 17. veljače i odat će počast njemačkoj marki, a posebno BMW-u M3 generacije E30
AutoMoto / Flash | 12. 02. 2023. u 09:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Samsung se sprema lansirati ograničenu verziju pametnog telefona Galaxy S23 Ultra dizajniranog u suradnji s BMW M-om.

Mobilni uređaj bit će dostupan od 17. veljače i odat će počast njemačkoj marki, a posebno BMW-u M3 generacije E30. Pregršt značajki i dodataka razlikovat će uređaj od standardnog S23 Ultra.

Jedna od tih značajki uključuje torbicu sa značkom BMW-a, M logom i grafikom rešetke u obliku "bubrega" na stražnjoj strani. Uz to, svako kupljeno posebno izdanje S23 Ultra dolazi s automobilskim satom BMW M, zračnom pumpom, kopčom za suncobran za vozilo, knjigom s kroničnom poviješću marke M i privjeskom za ključeve.

Foto: PR / Samsung predstavlja novi Galaxy S23 razvijen u suradnji s BMW-om

Samsung je također dotjerao softver pametnog telefona tako da prikazuje BMW M logo i tematski zaslon prilikom pokretanja. Svaki pojedini uređaj iz serije također će dolaziti s BMW lifestyle aplikacijom za članstvo - BMW Vantage. Kupci će također dobiti BMW Driving Center ‘Starter Pack Voucher‘ koji će im dati savjete za vožnju od profesionalnog instruktora.

U planu je samo 1000 primjeraka Samsunga Galaxyja S23 Ultra BMW M Edition. Prednarudžbe su već otvorene u Koreji, ali još nije jasno kako i hoće li oni na drugim tržištima moći doći do njega, prenosi Auto Klub.

Kopirati
Drag cursor here to close