Poruka na tablici

Rimac objavio fotografiju Nevere i odgovorio hejterima

Rimac objavio fotografiju Nevere, tablicom odgovorio onima koji su ga nazivali ‘prodavačem magle‘
AutoMoto / Flash | 01. 11. 2022. u 08:43 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Osnivač tvrtke Rimac Automobili Mate Rimac na svom je Facebook profilu objavio fotografiju Nevere u studiju Top Geara, popularne britanske emisije. Kako bi se narugao svima koji su ga nazivali "prodavačem magle", Rimac je na automobil postavio tablice "ZG-MAGLA-1". - Samo ću ovo ostaviti ovdje… - naveo je na Facebooku uz fotografiju, prenosi Večernji list.

Mnogi njegovi pratitelji bili su oduševljeni ovim potezom. "Stigla magla na naplatu", "Ovo se zove inteligentno ismijavanje hejtera", "Koja si ti legenda", "Sad konačno svi hejteri mogu opravdano reći da Mate Rimac prodaje maglu. Genijalno", neki su od komentara. Kako je Rimac istaknuo, BBC je sinoć objavio testiranje Nevere u sklopu 1. epizode nove sezone Top Geara. - Kao što sam mnogo puta rekao, to što je Chris Harris vozio automobil bio je ultimativni test onoga čemu sam posvetio dobar dio svog života, kao i stotine drugih ljudi - navodi Rimac.

''Svi smo znali da je Nevera super brza. Međutim, postoji mnogo više. Kvaliteta izrade, udobnost, praktičnost, domet, vidljivost, upravljivost... Chris je govorio o svim tim točkama i bio je impresioniran – iznenađen da relativno nova, mlada tvrtka iz zemlje bez automobilskog naslijeđa može izvesti nešto takvo'', dodao je Rimac pa istaknuo kako je Harris rekao više toga o automobilu nego što se on ikada mogao nadati.

Video: Chris Harris On… The Rimac Nevera | Top Gear

 

Kopirati
Drag cursor here to close