Suradnja sa Hvarom

Rimac Nevera seli na najsunčaniji hrvatski otok

Kako su priopćili iz tvrtke, Rimac također planira izgraditi dugotrajni odnos s samim Gradom Hvarom i podržati obrazovanje u lokalnoj zajednici.
AutoMoto / Flash | 24. 07. 2023. u 15:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedan od izložbenih primjeraka Rimac Nevere svoj će uobičajeni dom na kontinentu, ovog ljeta zamijeniti privremenim boravištem na otoku.

Kako su priopćili iz Rimac Grupe, jedan od primjeraka Rimac Nevere bit će od 24. srpnja do 10. kolovoza izložen u središtu grada Hvara.

Tijekom tih nekoliko tjedana, Rimac Nevera će se uklopiti među atrakcije Hvara, smješten u privremenom Rimac showroomu. Osim statičkog prikaza Nevere na Hvarskoj Pjaci, Rimac Automobili će također organizirati mogućnosti probne vožnje za odabrane potencijalne klijente.

Kampanja za 10

Vozači će moći iskusiti Neveru na cestama Hvara, uključujući cestu D116, koja se vije uz obalu, pružajući panoramske poglede na Jadransko more, slikovite uvale i zadivljujuće Paklene otoke koji se protežu u daljini.

Od samog početka, naša tvrtka ponosno je hrvatska, rekao je Mate Rimac, osnivač i izvršni direktor Rimac Grupe. Nevera je dobila ime po legendarnoj hrvatskoj oluji, a na njezinim bokovima vidjet ćete i uzorak kravate, u čast hrvatskog izuma.

Čak i tijekom lansiranja ovog automobila, većinu promotivnog materijala snimili smo na hrvatskoj obali i predstavili automobil svjetskim medijima na prekrasnim cestama uz obalu.

Povezivanje zemlje

Stoga je sasvim prikladno ponovno povezati suvremenu stranu naše zemlje s njezinom prekrasnom prošlošću, predstavljajući Neveru mnogim posjetiteljima koji ovoga ljeta istražuju Hvar, uključujući i potencijalnim kupcima.

Kako su priopćili iz tvrtke, Rimac također planira izgraditi dugotrajni odnos s samim Gradom Hvarom i podržati obrazovanje u lokalnoj zajednici. Osnovna i srednja škola Hvar imat će jedinstvenu priliku surađivati s kompanijom Rimac na STEM-IT projektima, gdje će im biti osigurana oprema, uključujući i 3D printere.

Učenicima u Hvaru će se pružiti prilika da dijele tehničko znanje, uz predavanja i informativne tehničke radionice koje će voditi tehnološki stručnjaci iz Rimac Grupe.

Kopirati
Drag cursor here to close