Incident

Putnik koji je divljao u avionu: Skloni se, Zahira, ubit ću i tebe

Muškarac je intervencijom kabinskog osoblja brzo savladan, a nakon što je on spriječen u namjeri, to je probala učiniti i njegova supruga, pisali su mediji.
AutoMoto / Flash | 29. 12. 2021. u 17:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Screenshot/Youtube  / Čovjek divljao u avionu jer je let prebačen za Beograd

Poznato je tko je muškarac koji je sinoć napravio incident na letu iz danskog Billunda za Tuzlu, kada je, nakon saznanja da je let za Tuzlu preusmjeren za Beograd, pokušao otvoriti vrata zrakoplova.

Riječ je, kako pišu mediji, o danskom državljaninu Sulejmanu Imamoviću, prenosi Index.

Protiv njega je, nakon što je uhićen nakon slijetanja na beogradski aerodrom, podnesena kaznena prijava.

''Zašto me vodite u Srbiju''

Poslije dodatnih konzultacija s Tužiteljstvom Srbije podnesene su kaznene prijave za kaznena djela zazivanja nacionalne, rasne i vjerske mržnje i netrpeljivosti, kao i ugrožavanje sigurnosti zračnog prostora.

Podsjetimo, avion Wizz Aira zbog magle sinoć nije mogao sletjeti na aerodrom u Tuzli, a nakon informacije da se let preusmjerava za Beograd, jedan od putnika ustao je sa svog sjedišta te je pokušao otvoriti vrata.

Muškarac je intervencijom kabinskog osoblja brzo savladan, a nakon što je on spriječen u namjeri, to je probala učiniti i njegova supruga, pisali su mediji."J***m vam majku gospodsku srpsku! J***m vam mater u usta srpska! J***m vam mater balijsku! Zašto šutite? Zašto me vodite u Srbiju?" govorio je dok je pokušavao doći do prednjeg dijela aviona.

Onda je počeo pljuvati na putnike.

Dio putnika počeo mu je govoriti da se smiri.

"Neću se smiriti! Srušit ću avion. Ubit ću sebe, ženu i dijete. Ali j***t ću vam majku svima!" počeo je prijetiti.

Vrijeđao stjuardesu

Kada ga je stjuardesa pokušala smiriti, mirno spustivši ruku na njegovo rame, moleći ga da sjedne radi svoje, ali i sigurnosti drugih putnika, on ju je nazvao kurvom.

Njegova supruga je također pokušala ublažiti situaciju, no on se počeo derati i na nju.

"Skloni se, Zahira, ubit ću i tebe! Majku im jebem", rekao je.

Nakon nekog vremena su ga muškarci koji su ga držali oborili na pod jer nije bilo drugog načina da se smiri.

Oglasio se Wizz Air

Aviokompanija Wizz Air priopćila je danas kako se na letu Billund - Tuzla dogodio incident kada su dva putnika počela da vrijeđaju ostale u avionu. Kabinsko osoblje je interveniralo i "riješilo situaciju".

''Let aviokompanije Wizz Air W6 4278 Billund – Tuzla u noći sa 28. na 29. prosinca zbog magle u Tuzli preusmjeren je na Beograd. Nakon objave o preusmjeravanju, prijavljeno je neposlušno i uvredljivo ponašanje dva putnika. Naše kabinsko osoblje riješilo je situaciju onako kako je za to obučeno. Avion je neometano sletio, a po slijetanju neposlušni putnici su predati nadležnim organima. Za ostale putnike osiguran je kopneni prijevoz do Tuzle. Sigurnost je naš najvažniji prioritet i mi smo aviokompanija koja ne tolerira uvredljivo ponašanje prema našim putnicima i osoblju'', poručeno je iz Wizz Aira.

Kopirati
Drag cursor here to close