Iduće godine jači i bolji

Virus odgodio i Moto Fest Banja Luka

Odgađa se i Moto Fest Banja Luka
AutoMoto / Flash | 04. 08. 2020. u 14:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Moto Fest Banja Luka prolongira se za iduću godinu zbog pandemije korona virusa.

''Nakon što je prvobitno najavljeni datum održavanja četvrtog po redu Moto Festa, Banja Luka planiran za svibanj ove godine, prolongiran za 21. – 22. kolovoz 2020., nažalost primorani smo da ovogodišnje druženje odgodimo za narednu godinu. Tada ćemo na banjalučkoj tvrđavi Kastel pripremiti još bolji, kvalitetniji i sadržajniji Moto Fest koji će trajati čak četiri dana i to od 27. do 30. maja 2021. godine, a na kojem ćemo da uživamo u odličnoj zabavi i programu bez ograničenja'', priopćeno je iz Moto Festa Banja Luka.

 Naime, odlukom Republičkog stožera za izvanredne situacije do 17. kolovoza na snazi ostaje mjera maksimalnog okupljanja 50 osoba na javnim mjestima, što isključuje mogućnost pripreme i realizacije Moto Festa za ovu godinu u onom kapacitetu i sadržaju koji smo planirani.  

 ''Vama želimo da se zahvalimo na praćenju, podršci i suradnji. Ostanite nam zdravo, budite odgovorni, čuvajte sebe i svoje najbliže, a mi se vidimo  od 27. do 30. svibnja 2021. na Moto Festu, Banjaluka 2021.'', navode u priopćenju Motofesta Banja Luka.

Kopirati
Drag cursor here to close