Liqui Moly Ljubuški

Liqui Moly - motorno ulje broj jedan u Njemačkoj sada s novim partnerom za BiH

AutoMoto / Flash | 29. 03. 2012. u 21:25 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tvrtka Liqui Moly GmbH iz Ulma na jugu Njemačke, nudi široku paletu visokokvalitetnih proizvoda. Tu su motorna ulja, aditivi, proizvodi za održavanje automobila i servisnih proizvoda.

Asortiman obuhvaća više od 4.000 artikala koje firma Liqui Moly razvija i testira u vlastitim laboratorijima, proizvodi isključivo u Njemačkoj i sama prodaje. Osnovana prije više od 50 godina, tvrtka se ubraja među vodeće u svojoj struci, a njeni proizvodi se prodaju u Njemačkoj i u još 90 drugih zemalja.

 

Ova ulja i maziva ispunjavaju uvjete i posjeduju odobrenja za upotrebu vodećih njemačkih proizvođača vozila kao što su Porsche, BMW, Mercedes-Benz, Volkswagen, MAN i drugi. Posebno mjesto Liqui Moly zauzima po proizvodima koji služe kao dodaci motornom ulju i gorivu (aditivi) .Ovi proizvodi svojom kvalitetom i najsuvremenijim rješenjima, spadaju u sam vrh na ovom području.

Uz spomenute proizvode, Liqui Moly također u svom programu ima industrijska maziva, brodska ulja i maziva, sredstva i opremu za njegu i održavanje vozila, servisne proizvode, uređaje i sredstva za čišćenje i održavanje sistema ulja i goriva, klimatizacijskih uređaja i slično.

Od ovog mjeseca na tržištu BiH je krenula s radom i tvrtka Liqui Moly d.o.o. kao novi generalni zastupnik za proizvode Liqui Molyja.

Ova tvrtka sa sjedištem u Ljubuškom, putem vlastite distribucije i putem svojih partnera, učinila je dostupnima tržištu Bosne i Hercegovine kompletnu paletu proizvoda marke Liqui Moly.

Kopirati
Drag cursor here to close