Pulse, Domo ili Tuo

Fiat ima novi SUV, a kako će se zvati odlučit će javnost

Prvo tržište na kojem će Fiatov novi SUV biti u prodaji je Brazil, gdje bi se na tržištu ovaj model trebao naći u rujnu ove godine.
AutoMoto / Flash | 10. 05. 2021. u 11:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Fiat je na svojim web stranicama prikazao nekoliko fotografija svojeg novog automobila koji će se smjestiti u B-SUV segment.

Riječ je dakle o malenom gradskom crossoveru modernih, iako ni po čemu posebnih linija, zasnovanog na njihovoj platformi MLA koja ima cilj istaknuti glavne karakteristike – performanse, robusnost i udobnost, zadržavajući i visoku razinu sigurnosti.

Prvo tržište na kojem će Fiatov novi SUV biti u prodaji je Brazil, gdje bi se na tržištu ovaj model trebao naći u rujnu ove godine.

Navodno će ga pogoniti samo benzinski 1,0-litreni turbomotor s tri cilindra i izravnim ubrizgavanjem, snage 128 KS. U ponudi bi trebala biti i dva 1,3-litrena benzinca, jedan atmosferski, a drugi s turbopunjačem i u kombinaciji s blagim hibridnim sustavom, javlja AutoNet.

Osim što o ovom modelu, povrh šturih informacija i nekoliko fotografija, ne znamo mnogo, ne znamo niti kako će on zvati.

Fiat je na svojem webu pokrenuo i anketu u kojoj traži od zainteresirane javnosti da im pomogne u odabiru imena za novi model.

Predložena su tri naziva: Pulse, Domo i Tuo. Glasovanje se obavlja jednim klikom na anketu na ovom mjestu, pa se i sami možete uključiti u “krštenje” malenog Fiatovog SUV-a.

Kopirati
Drag cursor here to close