Ima se, meže se

Policajci u Dubaiju ubrzo u Teslinom kamionetu

Službeni račun policijske uprave u Dubaiju tweetao je sliku Cybertrucka s njegovim logotipom na natpisu "2020" u utorak.
AutoMoto / Flash | 27. 11. 2019. u 23:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Policija u Dubaiju službeno planira dodavanje Tesle Cybertruck u svoju flotu, sudeći prema pisanju Arabian Business Reportsa.

Službeni račun policijske uprave u Dubaiju tweetao je sliku Cybertrucka s njegovim logotipom na natpisu "2020" u utorak.

Nigdje drugo na svijetu službeni policijski automobili nisu brzi kao u Dubaiju, što je certificirano i u Guinnessovoj knjizi rekorda.

Policija u Dubaiju raspolože s 14 novih superautomobila, među kojima su Bugatti Veyron, Ferrari FF i Lamborghini Aventador. Riječ je i najbržim policijskim automobilima na svijetu.

Podsjetimo, Tesla je u četvrtak predstavio svoje prvo električno pick-up vozilo koje s futurističkom četvrtastom karoserijom olovnosive boje izgleda poput oklopnog vozila, dok kalifornijska tvrtka pokušava oduzeti dio unosnog tržišta tradicionalnim proizvođačima automobila iz Detroita.

Nakon što je na predstavljanju novog Teslinog kamioneta dva puta razbijeno njegovo "neprobojno" staklo, isti je kamionet naručen gotovo 200 tisuća puta.

Kopirati
Drag cursor here to close