JP Autoceste FBiH nadograđuju

ACC cestarinu od sad možete nadopunjavati i preko mobitela

Inovativni servis online dopune ACC računa korisniku omogućuje dopunu korisničkog računa u realnom vremenu, u skladu s najvišim zahtjevima sigurnosti, zaštite, tajnosti i točnosti podataka.
AutoMoto / Flash | 19. 03. 2021. u 13:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

JP Autoceste FBiH pokreće razne aktivnosti u okviru digitalne transformacije poslovanja, s posebnim fokusom na unapređenje elektronske naplate cestarine (ACC).

Od ožujka 2021. godine je korisnicima elektronske naplate cestarine koji su na prepaid biling sustavu na Google i Apple trgovini dostupna ACC mobilna aplikacija. Korisnicima ACC usluge aplikacija je nezaobilazni pomoćni alat.

Kako bi se prepaid billing korisnicima omogućio jednostavniji, brži i sigurniji beskontaktni način dopune korisničkog računa, JP Autoceste FBiH prateći suvremene trendove plaćanja su osigurali ACC mobilnu aplikaciju.

Inovativni servis online dopune ACC računa korisniku omogućuje dopunu korisničkog računa u realnom vremenu, u skladu s najvišim zahtjevima sigurnosti, zaštite, tajnosti i točnosti podataka.

Korisnik putem ove aplikacije može, pored online dopune korisničkog računa, pratiti stanje računa, vršiti kontrolu i uvid u kretanje vozila te raditi raspodjelu novčanih sredstava.

Dodatna pogodnost za pravna lica prepaid billing sustava s većim brojem TAG uređaja se ogleda u mogućnosti kreiranja grupa TAG-ova na korisničkom računu za što jednostavnije upravljanje i praćenje troškova.

Unutar dvojezične aplikacije dostupne su i ažurne informacije o autocesti na Koridoru Vc te dokumenti koji se odnose na cestarinu.

Korisnik ACC mobilnoj aplikaciji pristupa uz pomoć korisničkih podataka koje je dobio prilikom pristupanja prepaid billing sustavu.

Korisnicima ACC usluge koji su na prepaid billing sustavu je dostupan i redizajnirani korisnički web portal, koji je organizacijski i sadržajno prilagođen da pruži što bolje i kvalitetnije korisničko iskustvo te sadrži sve navedene pogodnosti koje pruža i ACC mobilna aplikacija.

Kopirati
Drag cursor here to close