Preuzeo odgovornost

Zdravko Krivokapić: Neću podnijeti ostavku

Preuzeo sam obaveze i odgovornost. Neću pokleknuti pred prvim izazovom, kazao je crnogorski premijer Zdravko Krivokapić
Vijesti / Svijet | 22. 06. 2021. u 12:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Crnogorski premijer Zdravko Krivokapić ponovio je danas da neće podnijeti ostavku na tu funkciju. Dodao da je preuzeo obaveze i odgovornost, i da neće pokleknuti pred prvim izazovom.

Lideri stranaka koje čine parlamentarnu većinu sastat će se u četvrtak kako bi razgovarali o premašivanju aktualne političke krize koja je posebno eskalirala poslije smjene ministra pravde Vladimira Leposavića na zahtjev Krivokapića i usvajanja Rezolucije o genocidu u Srebrenici, piše Beta.

''Preuzeo sam obaveze i odgovornost. Neću pokleknuti pred prvim izazovom. Građanima Crne Gore treba bolji životni standard, pravda i ljepša budućnost. Njima nisu potrebni ljudi koji odustaju, već oni koji će da se bore za njihove interese'', kazao je Krivokapić za podgorički Dan.

Ostavku Krivokapića traži Demokratski front (DF), najjači savez vladajuće većine. Prethodnih dana su lideri tog saveza i Krivokapić međusobno razmijenili niz teških optužbi.

Podsjetimo, prošli tjedan skupština Crne Gore je glasovala o Rezoluciji o genocidu u Srebrenici, koju je inicirala Bošnjačka stranka Crne Gore, a ona je usvojena s 55 glasova za, 19 protiv, sedam je bilo suzdržanih.

Kopirati
Drag cursor here to close