Međunarodna akcija

Zaplijenjeno 100 kg kokaina, među uhićenima i državljanin BiH

Vrijednost zaplijenjenog kokaina procjenjuje se na više od 10 milijuna eura, a uhićenja su provedena u Nizozemskoj i Luksemburgu.
Vijesti / Svijet | 26. 11. 2022. u 17:09 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U koordiniranoj međunarodnoj akciji Bezbjednosno informativne agencije (BIA), MUP-a Srbije i tužiteljstva, a u suradnji sa sigurnosnim službama iz nekoliko država Europske unije, u Belgiji je zaplijenjeno 100 kg kokaina, a uhićeno više osoba.

Vrijednost zaplijenjenog kokaina procjenjuje se na više od 10 milijuna eura, a uhićenja su provedena u Nizozemskoj i Luksemburgu.

Kako prenosi srbijanski portal Telegraf, u akciji u Nizozemskoj su uhapšeni pripadnici organizirane kriminalne grupe i to srbijanski državljani D. R. (28) i D. P. (48), kod kojih je pronađeno oružje i izvjesna količina novca za koju se sumnja da je nastala izvršenjem kaznenih djela, dok su u Belgiji i Luksemburgu uhićeni S. K. (36) iz Srbije, Đ. D. (32), J. V. (33), jedno NN lice, kao i jedan državljanin BiH S.Đ. (42).

Policija nastavlja sa koordiniranim radom na rasvjetljavanju svih okolnosti u vezi distribucije spomenutog narkotika i na otkrivanju ostalih članova navedene međunarodne organizirane kriminalne grupe.

Kopirati
Drag cursor here to close