Džonić propričao

Raspisana tjeralica za još jednom osobom osumnjičenom za ubojstvo obitelji Đokić

Vijesti / Svijet | 26. 10. 2021. u 09:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: RTL.hr / Mjesto zločina ubojstva obitelji Đokić

Kako prenose mediji, policija je raspisala potragu za D. P. zbog sumnje da je sudjelovao u monstruoznom ubojstvu tročlane obitelji Đokić.

Kako "Blic" navodi, riječ je o prijatelju osumnjičene braće poznatih pod nadimkom Jojke. Njega je sa zločinom povezao uhićeni Goran Džonić.

Vozač

"On je u istrazi izjavio da su braća sa sobom povela i prijatelja iz inozemstva za koga se isto misli da je kriminalac. Rekao je da je on imao ulogu vozača i da je bio za volanom malog crvenog automobila", ističe sugovornik i dodaje da je taj muškarac trenutno u inozemstvu i da nije dostupan policiji, prenosi Mondo.rs

Kako dodaje, označena osoba je navodno iz Moravca i prema neslužbenim informacijama iz kriminalnog miljea.

Inače, braća Jojke uhićena su u Nišu nakon što ih je Goran Džonić (59) označio kao supočinitelje u trostrukom ubojstvu obitelji Đokić iz Aleksinca. Oni žive u okolini Niša i od ranije su poznati policiji. 

Navodno više puta do sad mijenjali imena, a prema neslužbenim informacijama dovođeni su u vezu s dilanjem narkotika. Jedan od braće uhićen je 2011. godine u velikoj policijskoj akciji, zbog sumnje da je bio dio međunarodnog lanca šverca kokaina iz Južne Amerike ka zapadnoj Europi, neslužbeno je potvrđeno medijima.

Interna tjeralica

Ministar unutarnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je da policija ima saznanja da postoji još supočinitelja u ubojstvu obitelji Đokić osim Gorana Džonića, njegovih sinova i braće "Jojke".

"On se prvo branio šutnjom, a pred sucem za prethodni postupak iznio je svoju obranu. Našli smo neoborive dokaze da je sudjelovao u ubojstvu. Pronađen je novac na njegovom imanju i predmeti koji su korišćeni za ubojstvo. Ukazao je na svoje supočinitelje. Njima je određen pritvor. Raspisana je interna tjeralica za još jednom osobom. Imamo saznanja da ih ima još više", rekao je ministar Aleksandar Vulin gostujući nedavno na Pinku.

Inače, Goran Džonić je nedavno otkrio sve detalje jezivog zločina, iznio rekonstrukciju cijelog događaja i objasnio kako su ga navodno braća Jojke prisilila na ovo monstruozno delo.

Kopirati
Drag cursor here to close