Nestala djevojčica

Potraga nastavljena treći dan, telefoni roditelja na vještačenju

Nastavak potrage bit će obavljen operativnim putem, nakon što je utvrđeno da se djevojčica ne nalazi u okviru od 10 kvadratnih kilometara od mjesta nestanka
Vijesti / Svijet | 28. 03. 2024. u 08:05 Bljesak.info
Potraga za dvogodišnjom Dankom Ilić

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Potraga za nestalom dvogodišnjom djevojčicom Dankom Ilić iz Banjskog Polja, kod Bora u Srbiji, nastavlja se treći dan, a policija će provjeriti bazne stanice i izvršiti vještačenje mobilnih telefona roditelja, kako bi se potvrdilo s kim su bili u kontaktu u razdoblju kada je djevojčica nestala, prenose Nezavisne novine.

Nastavak potrage

Nastavak potrage bit će obavljen operativnim putem, nakon što je utvrđeno da se djevojčica ne nalazi u okviru od 10 kvadratnih kilometara od mjesta nestanka, javlja reporter Tanjuga.

Policija će ispitati i ljude koji su se nalazili u blizini neposredno prije ili nakon nestanka djevojčice, kako bi se utvrdili detalji koji su potencijalno propušteni tijekom tekuće istrage.

Takođe je napomenuto da se tijekom noći pojavila informacija da je Danka Ilić pronađena, što se ispostavilo kao notačno.

Svi koji su bili u neposrednoj blizini Danke Ilić su pod sumnjom što, kako navodi Tanjugov reporter, ne znači da se smatraju krivim.

Pronađi me

U potrazi za Dankom Ilić, čiji je nestanak prijavljen u utorak, sudjelovalo je više od 500 pripadnika Ministarstva unutarnjih poslova - Žandarmerija, policija opće nadležnosti, Uprava kriminalističke policije, Uprava za tehniku, Helikopterska jedinica, Sektor za vanredne situacije, Uprava prometne policije, Policijska uprava u Boru, kao i Gorska služba spasavanja i članovi dobrovoljnog vatrogasnog društva.

Danka Ilić nestala je u ponedeljak oko 13.45 sati, i u trenutku nestanka na sebi je imala ljubičaste pantalone, maslinasto zelenu jaknu i kosu vezanu u rep.

Sistem "Pronađi me" je u ponedeljak aktiviran prvi put u Srbiji, a kako je navedeno na stranici pronadjime.mup.gov.rs, djevojčica ima smeđu kosu, braon oči, a visoka je oko 85 centimetara, prenose Nezavisne.

Kopirati
Drag cursor here to close