Slučaj ubojstva Danke Ilić

Policija neumorno traga, u zatvoru preminuo brat osumnjičenog

Srpska policija i dalje neumorno traga za tijelom djevojčice Danke Ilić (2), koja je ubijena 26. ožujka na području Bora, a njezino tijelo je ostavljeno na nepoznatoj lokaciji.
Vijesti / Svijet | 07. 04. 2024. u 13:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Nikola Anđić/Telegraf.rs / Potraga za tijelom Danke Ilić se nastavlja

Osumnjičeni D.D. (40) iz Bora kojem je u subotu određeno zadržavanje do 48 sati zbog postojanja osnove sumnje da je pomogao D.D. (50) osumnjičenom za teško ubojstvo dvogodišnje Danke Ilić nakon izvršenog kaznenog djela, preminuo je u subotu navečer u Policijskoj upravi u Boru, piše Blic.rs.

Srpska policija i dalje neumorno traga za tijelom djevojčice Danke Ilić (2), koja je ubijena 26. ožujka na području Bora, a njezino tijelo je ostavljeno na nepoznatoj lokaciji.

Od ranog jutra policija pretražuje područje oko Lazareve pećine, Lazerev kanjon i obalu duž Zlotske rijeke. Kako saznaje Telegraf.rs, pretražuje se i šuma oko Lazareve pećine, ali i divlji deponij u šumi.

Nekoliko desetaka policajaca srpske policije trenutno pretražuju Lazarevu pećinu, koja se nalazi oko tri kilometra od sela Zlot, gdje živi osumnjičeni D.D..

Pretražuju Lazarev kanjon, kao i cijelo područje uz Zlotsku rijeku.

Policija sumnja da je osumnjičeni drugi dan nakon počinjenja zločina premjestio tijelo Danke Ilić (2) s deponija kod Banjskog polja, piše Blic.rs.

Dodaju da će policija izvršiti opsežnu pretragu uz najnoviju opremu na području grada Bora kako bi pronašli tijelo djevojčice i utvrdili sve okolnosti pod kojima je stradala.

Inače, Lazarev kanjon je jedan od najneprohodnijih kanjona u Srbiji, dugačak 4,5 km sa dubinoma od 300 - 500 metara.

Kopirati
Drag cursor here to close