Policijska opsada

Potraga za tijelom malene Danke: Ispumpavaju se bunari i septičke jame

Kako doznaje Nova.rs, u mjestu Zlot je prava policijska opsada. Češljaju se kuće, ispumpavaju bunari i septičke jame. U pretrazi sudjeluju i psi.
Vijesti / Crna Kronika | 06. 04. 2024. u 16:52 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Osumnjičeni za smrt Danke Ilić (2) doveden je pred kuću u kojoj je živio do uhićenja, prenosi Blic.

U pitanju je D.D. koji je priznao ubojstvo. Kraj njegove kuće ispumpana je septička jama.

Kako doznaje Nova.rs, u mjestu Zlot je prava policijska opsada. Češljaju se kuće, ispumpavaju bunari i septičke jame. U pretrazi sudjeluju i psi.

Kurir doznaje da policija iz kuće D.D. izlazi s punim vrećama.

Podsjetimo, brat i otac D.D., jednog od osumnjičenih za ubojstvo dvogodišnje Danke Ilić iz Bora, uhićeni su zbog sumnje da su mu pomogli da sakrije tijelo djevojčice.

Više javno tužiteljstvo u Zaječaru priopćilo je da je dana 5. travnja donijelo naredbu o provođenju istrage protiv osumnjičenih J. S. i D. D., zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili ovo kazneno djelo.

Navodi se da su osumnjičene osobe ispitane i da je tom prilikom D. D. u potpunosti priznao izvršenje kaznenog djela, dok se J. S. branio šutnjom.

Podsjetimo, dvogodišnja Danka Ilić nestala je 26. ožujka u Banjskom polju kod Bora, a pripadnici Ministarstva unutarnjih poslova su u četvrtak, nakon desetodnevne opsežne akcije, detaljnih provjera svih tragova i informacija uhitili S.J. (50) i D.D. (50), zbog sumnje da su ubili djevojčicu.

Podsjetimo, radnici JKP "Vodovod" D. D. (50) i S. J. (50) uhićeni su u četvrtak pod sumnjom da su 26. ožujka ove godine ubili Danku Ilić.

Kopirati
Drag cursor here to close