Kod restorana Opatija

Manekenka tvrdi da je srela nestalog Mateja Periša u Munchenu

Navela je da je vidjela muškarca vrlo sličnog Perišu dok je stajao ispred bivšeg restorana Opatija i dizao novac s bankomata.
Vijesti / Svijet | 10. 02. 2022. u 22:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nestalom Splićaninu Mateju Perišu, kojemu se izgubio svaki tragu u Beogradu u noći između 30. i 31. prosinca prošle godine, i dalje nema traga, a manekenka iz Hrvatske izazvala je opću pomutnju na društvenim mrežama kada je objavila na Instagramu da je Splićanina vidjela u - Münchenu, prenosi srpski Kurir.

Prema pisanju Kurira, manekenka iz Hrvatske je u Instagram pričama napisala da je u glavnom gradu Bavarske uočila muškarca koji je, kako tvrdi, "isti kao Matej".

''Upravo sam se susrela sa osobom koja izgleda isto kao on, tri puta u centru Muenchena'', napisala je manekenka misleći na Mateja Periša.

Ona se u istoj objavi prethodno raspitala da li netko zna koliko je visok Matej Periš.

''Dečko kojeg sam srela je moje visine, oko 183 cm, možda i viši'', navela je ona.

Navela je da je vidjela muškarca vrlo sličnog Perišu dok je stajao ispred bivšeg restorana Opatija i dizao novac s bankomata.

Zamolila je sve koji znaju koliko je Matej Periš visok da joj se jave putem Instagrama.

''Da ne bude zabune, ukoliko je netko upućen neka mi javi u privatne poruke. Kako bih ja mogla kontaktirati nadležne organe'', napisala je manekenka čiji identitet Kurir nije objavio.

Potraga za nestalim mladićem i dalje traje, a već 40 dana u Beogradu se nalazi Matejev otac Nenad Periš, koji je u glavni grad Srbije pohitao čim je dobio informaciju o nestanku svoga sina.

''Vjerujte, više ne brojim dane, samo čekam da mi telefon zazvoni, da mi se javi Matej ili da mi netko javi kako mi je sin pronađen. Realnost je ta koja me najviše muči, prošlo je puno vremena od Matejeva nestanka, ali onda pomislim kako još uvijek ima momenata koji ukazuju na to da je Matej živ. I to je ono što me drži na životu'' rekao je danas za Jutarnji list Nenad Periš.

Kopirati
Drag cursor here to close