Nema novih informacija

Periš potvrdio: ''Da, na snimkama je moj sin''

Nenad Periš rekao je da mu snimke objavljene na nekim srpskim portalima itekako bude nadu da je njegov sin živ.
Vijesti / Crna Kronika | 03. 01. 2022. u 18:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

S Nenadom Perišem su reporteri Slobodne Dalmacije stupili u kontakt netom nakon što su objavljene nove snimke nadzornih kamera na kojima je, prema tvrdnjama tabloida Alo, snimljen Matej Periš.

Nenad Periš rekao je da mu snimke objavljene na nekim srpskim portalima itekako bude nadu da je njegov sin živ.

''Mogu potvrditi da je na objavljenim snimkama uistinu moj sin i to i na onima u gradu gdje trči i traži taksi. Ja samo znam da se u klubu ništa pogibeljno nije događalo po njega, ali još uvijek ne možemo rekonstruirati što se događalo poslije i kakav je kontekst koji bi objasnio ovo snimljeno''.

''Kada sam dolazio u Beograd imao sam loš osjećaj da se neće sve ovo dobro završiti, ali kako vrijeme prolazi, moje nade su sve veće. Nisu ogromne, prošlo je četiri dana već, ali ne kopne. Pitaju me zašto policija nije angažirala ronioce? Sava je duboka četiri-pet metara i nije to more da se prostor može ograditi, a i nije bilo neke informacije s brodova da bi bio potreban angažman ronilaca. Pohvalite sve ljude na gostoprimstvu i srdačnosti ovdje u Beogradu kao i policiju koja ozbiljno radi svoj posao'', rekao je Periš za Slobodnu.

Kopirati
Drag cursor here to close