Malo janje

Janje čuvalo hrpu droge

Policija tijekom rutinske kontrole na stražnjem sjedalu auta našla umiljato janje koje je čuvalo je hrpu droge
Vijesti / Svijet | 25. 04. 2023. u 17:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Škotska policija je zaustavljanjem jednog automobila na autocesti M74 pronašla neočekivan plijen. Naime, na stražnjem sjedalu su bili jedno janje i vrećica čipsa, a u automobilu su pronađeni heroin i kokain, prenosi Telegram.hr.

Policija je objasnila kako je sve ovo pronašla kada je u subotu oko 18 sati na autocesti kod Glasgowa obavljala rutinsku kontrolu prometa. S njima je bio i član ekipe ključan za otkriće droge – policijski pas Billy.

Upravo on je otkrio kokain vrijedan oko 7000 funti te heroin u vrijednosti od 3000 funti. Na stražnjem sjedalu je bilo i janje, tik uz otvorenu vrećicu čipsa.

 

Janje dali nekom stočaru

Janje je preuzeo lokalni farmer te se brine o njemu. U tijeku je istraga o tome kako je ono uopće završilo u automobilu. U autu je bilo troje ljudi i svi su uhićeni, riječ je o dvojici muškaraca u dobi od 52 i 53 godine i 38-godišnjoj ženi. Jedan od muškaraca bio je za volanom, a testiranjem na droge utvrđeno je da je bio pozitivan na kokain.

Na Twitteru su policajci o svemu napisali: “Policijski pas Billy je ušao u automobil i naznačio nam da u njemu ima droge. Službenici su pronašli heroin u uličnoj vrijednosti od 7000 i kokain u uličnoj vrijednosti od 3000 funti.” Preračunato, vrijednost droge je ukupno 11.287 eura.

 
 
Kopirati
Drag cursor here to close