Točno u podne

Schmidt dobio datum

- Danas ćemo održati redovnu sjednicu Predstavničkog doma sa već utvrđenim dnevnim redom. Vidjet ćemo da li će se naše kolege iz RS-a pojaviti na sjednici.
Vijesti / Politika | 26. 10. 2021. u 12:55 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjedavajući Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Denis Zvizdić najavio je da će u četvrtak u 12 sati biti održana sjednica na kojoj će visoki predstavnik u BiH Christian Schmidt imati priliku obratiti se poslanicima i iznijeti svoje mišljenje o političkoj situaciji u BiH.

To je zaključeno na današnjoj sjednici Kolegija Predstavničkog doma, nakon kojeg je Zvizdić konstatirao da su na održanom kolegiju i proširenom kolegiju Predstavničkog doma prisustvovali predsjednici klubova parlamentarnih stranaka, osim onih stranaka koji dolaze iz Republike Srpske.

- Danas ćemo održati redovnu sjednicu Predstavničkog doma sa već utvrđenim dnevnim redom. Vidjet ćemo da li će se naše kolege iz RS-a pojaviti na sjednici. Ovaj put ih pozivam da se ponašaju u skladu sa Ustavom, zakonom, Poslovnikom Predstavničkog doma. Njihova je obaveza da prisustvuju sjednicama, za to primaju najveće plaće u BiH i krajnje je nekorektno ne prisustvovati sjednicama Predstavničkog doma u Parlamentarnoj skupštini koja je jedino pravo demokratsko mjesto gdje se raspravlja o svim temama i gdje se donose opće prihvaćena rješenja - poručio je Zvizdić uoči današnje sjednice Predstavničkog doma Parlamenta FBiH.

Kopirati
Drag cursor here to close