Susret s Escobarom

Zvizdić: Povratak životnim pitanjima

''Dayton ostaje osnova politike SAD prema BiH i nitko nema pravo da djeluje unilateralno. Pozivam sve političke aktere da zajedno sa prijateljima iz svijeta i SAD-a radimo na prevazilaženju prošlosti, da se svi posvetimo budućnosti, integracijama BiH
Vijesti / Politika | 08. 11. 2021. u 13:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 

''Dayton ostaje osnova politike SAD prema BiH i nitko nema pravo da djeluje unilateralno. Pozivam sve političke aktere da zajedno sa prijateljima iz svijeta i SAD-a radimo na prevazilaženju prošlosti, da se svi posvetimo budućnosti, integracijama BiH, da se vratimo ekonomiji i da se vratimo na povećanju funkcionalnosti institucija BiH'', rekao je predsjedatelj Zastupničkog doma BiH Denis Zvizdić nakon sastanka sa zamjenikom pomoćnika državnog tajnika Sjedinjenih Američkih Država Gabrielom Escobarom.

Escobar se danas sastao s članovima kolegija Zastupničkog doma i Doma naroda Parlamerntarne skupštine Bosne i Hercegovine.

Zvizdić je nakon sastanka kazao i da je zajednička ocjena da će sigurnosna situacija u Bosni i Hercegovini ostati mirna

''Govorili smo i o ekonomskoj suradnji, potrebno je da se vratimo životnim pitanjima, da mladi ljudi ostanu u BiH'' rekao je Zvizdić nakon sastanka, piše N1.

Kopirati
Drag cursor here to close