Opozicija se ne osjeća sigurno

Zbog (ne)sigurnosti otkazan skup Saveza za pobjedu u Banja Luci

Govedarica je naveo da je odluka donesena jer je ocijenjeno da bi skup bio rizičan.
Vijesti / Politika | 03. 10. 2018. u 08:52 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kandidat Saveza za Pobjedu /SzP/ za predsjednika bh. entiteta Republika Srpska Vukota Govedarica rekao jeu Prijedoru da će ova koalicija otkazati predizborni skup u Banja Luci najavljen za petak, 5. listopad.

On je naveo da je odluka donesena jer je ocijenjeno da bi skup bio rizičan.

Govedarica je uoči predizbornog skupa SzP-a u Prijedoru rekao novinarima da je siguran da će izbori u nedjelju, 7. listopada, biti mirni i dostojanstveni.

Kandidat SzP-a za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine Mladen Ivanić rekao je da je kampanja ove koalicije protekla sa mnogo optimizma i energije i da narod hoće promjene.

Predsjednik PDP-a Branislav Borenović rekao je da da će ova koalicija od 8. listopada krenuti sa velikom obnovom Republike Srpske - i ekonomskom i demokratskom i smislu.

Nositelj liste SDS-a za zastupnika u Narodnoj skupštini RS-a iz Izborne jedinice 1 Milan Tubin rekao je da je skup pokazao da se grad Prijedor probudio i da dolazi novo vrijeme.

Na tribini su govorili i predsjednik NDP-a Dragan Čavić i član Glavnog odbora SDS-a Dragan Mektić, te kandidati stranaka koje čine SzP za Narodnu skupštinu Republike Srpske i Parlamentarnu skupštinu Bosne i Hercegovine iz Izborne jedinice 1.

Kopirati
Drag cursor here to close