Hm.

Vukanović: Dodika kontroliraju Hrvatska i njene obavještajne službe

''Jasno je da Hrvatska i njene obavještajne službe kontroliraju Dodika, drže ga u šaci i on vodi izrazito prohrvatsku politiku.
Vijesti / Politika | 02. 06. 2020. u 08:50 Bljesak.info
Vukanović: Hrvatska i njenje obavještajne službe kontrolišu Milorada Dodika

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Jasno je da Hrvatska i njene obavještajne službe kontroliraju Dodika, koji vodi prohrvatsku politiku'', rekao je izaslanik Nebojša Vukanović tijekom rasprave NSRS-a o rezoluciji.

Istaknuo je da Dodika drže u šaci, i da vodi izrazito prohrvatsku politiku, čak ide toliko daleko da ''nakon prodaje Jasenovačke građe zaustavlja Rezoluciju koja osuđuje ustaški režim''.

Pročitajte još

''Još jednom je Dodik pokazao svoje pravo lice, i samo nastavlja dugu tradiciju suradnje komunista i ustaša koja je uperena protiv srpskog naroda.''

On smatra da bi se posebna sjednica se mogla nazvati Pelješac 2, jer, kako kaže, Dodik ponovo pokušava da preko Narodne skupštine RS štiti hrvatske interese.

''Čoviću i HDZ-u ne odgovara da se u Europski parlament pošalje Rezolucija Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine BiH o osudi ustaških zločina počinjenih u vrijeme NDH-a'', kazao je Vukanović, navodeći da Čović ne može da zaustavi slanje rezolucije u bh. institucijama jer nema člana Predsjedništva BiH i većinu u Zastupničkom domu.

Vukanovič smatra da je Čović nagovorio Dodika da sazove sjednicu i preko Narodne skupštine Republike Srpske zaustavi slanje Rezolucije o osudi ustaških zločina u vrijeme NDH u Evropski parlament, što je, kako kaže, nova velika Dodikova izdaja, prenosi BN TV.

''Jasno je da Hrvatska i njene obavještajne službe kontroliraju Dodika, drže ga u šaci i on vodi izrazito prohrvatsku politiku. Čak ide toliko daleko da nakon prodaje Jasenovačke građe zaustavlja Rezoluciju koja osuđuje ustaški režim. Još jednom je Dodik pokazao svoje pravo lice i samo nastavlja dugu tradiciju suradnje komunista i ustaša koja je uperena protiv srpskog naroda'', kazao je Vukanović.

Kopirati
Drag cursor here to close