Red bi mogao biti aktualan i danas

Vremeplov: 12 godina star dnevni red mostarskih vijećnika

Najavljeni dnevni red mogao bi biti aktualan i za buduće članove novog gradskog vijeća kad se napokon ustoliče.
Vijesti / Politika | 06. 01. 2021. u 21:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prije točno dvanaest godina, 6. siječnja 2009. godine, objavljena je najava sjednice Gradskog vijeća grada Mostara. Najavljeni dnevni red mogao bi biti aktualan i za buduće članove novog gradskog vijeća kad se napokon ustoliče.

Najavu, obavljenu na portalu Bljesak.info prije točno devet godina, prenosimo u cijelosti, a na stolu su bile plaće u organima vlasti, regulacijski planovi, te posude za otpad.

''Sjednica Gradskog vijeća Grada Mostara održat će se 12. siječnja s početkom u 10 sati u Centru za kulturu Grada Mostara.

Na dnevnom redu sjednice nalazi se odluka o plaćama i naknadama u organima vlasti Grada Mostara, odluka o komunalnoj naknadi kao i odluka o visini naknade za korištenje javnih površina kojima upravlja Grad Mostar.

Također, na dnevnom redu nalazi se Nacrt odluke o izmjeni i dopuni Prostornog plana Grada Mostara, te odluke o pristupanju izradi Regulacijskog plana i Programa uređenja Tekije, Luke i Donje Mahale kao i odluke o pristupanju i izradi Izmjena i dopuna Regulacijskog plana i Programa uređenja "Centralna zona - rekonstrukcija - faza II", "Tržnica", te "Rondo III" i "Rondo IV".

Između ostalih, na dnevnom redu nalazi se odluka o donošenju i provođenju Programa razmještanja kioska u Mostaru I faza kao i Nacrt odluke o donošenju i provođenju Programa razmještanja i uređenja prostora za smještaj posuda za selektivno prikupljanje otpada u Mostaru'', navedeno je tada u priopćenju Gradskog vijeća Mostar.

Kopirati
Drag cursor here to close